Péntek és lássuk mit hozott a Mikulás! Nekem a mai mérget a vérembe amitől lassan már alig van erőm. De másnak meg jelentős DXY esést. Kérem szépen a DXY újra 106 alatt. A piac beárazta a kamatvágást. Igaz nem nagyot. Így a vételekkel rövid távon. Tehát óvatosan a vásárlással! Lehet érdemes lesz lassan a realizálásra is készülni.
Ma jön a FED leghülyébb kedvelt adata. Az NFP. Nem mezőgazdasági bérszámfejtés. Ez nagyon szezonális befolyású adat.
Ha nem is szárnyalna a nemesfém most az erős dollar miatt de biztos feljebb lenne ha a BTC nem lenne éppen csúcson.Én 100 alatt megváltam az eszköztől 60e- ről véve ez sem rossz.
Mára sok adat nem lesz. De a délutáni USA adat betehet a TA elképzeléseknek.
.
Ázsia
Pirosban indul, bár Kína még csak most nyit.
JPY párral dolgozóknak lehet érdekes a hajnal. (Pl. nekem) USD le JPY fel… de ez is fordulhat.
.
Európa
8:00 Megnézzük Németországban mennyi az ipari termelés- emelkedés lenne a kedvező
11:00 EU GDP - kamatvágás miatt az aranynak nem lenne rossz egy kis csökkenés
Ipari fémeknek nem kedvez az esés.
.
Külön említem ma több ország jelent autőiparról.
.
Amerika
14:30 NFP, órabér és munkanélküliségi adatok. - minden jó ami a dollárt tovább hűti.
Tehát alacsony NFP, magasabb munkanélküliséggel.
- Az amerikai elbocsátások miatt jó esély van erre. De most nem tudtam jobban felmérni.
.
A kamatvágás előtt ez az utolsó FED által várt fontos adatsor.
.
Ha esik akkor veszek ezüstöt ha nem alszom el. Aranyyal kicsit most óvatosabb vagyok.
Úgy látom a kriptó elszívja a pénzt a piacról.
.
Bánya: sok szót nem tudok rá szánni mert nem figyeltem annyira. De tegnap vettem Rio Tinto részvényt bízva a növekvő kínai PMI adatokban. (Nem napokra, hetekre terveztem vele)
Ma jön a FED leghülyébb kedvelt adata. Az NFP. Nem mezőgazdasági bérszámfejtés. Ez nagyon szezonális befolyású adat.
Ha nem is szárnyalna a nemesfém most az erős dollar miatt de biztos feljebb lenne ha a BTC nem lenne éppen csúcson.Én 100 alatt megváltam az eszköztől 60e- ről véve ez sem rossz.
Mára sok adat nem lesz. De a délutáni USA adat betehet a TA elképzeléseknek.
.
Ázsia
Pirosban indul, bár Kína még csak most nyit.
JPY párral dolgozóknak lehet érdekes a hajnal. (Pl. nekem) USD le JPY fel… de ez is fordulhat.
.
Európa
8:00 Megnézzük Németországban mennyi az ipari termelés- emelkedés lenne a kedvező
11:00 EU GDP - kamatvágás miatt az aranynak nem lenne rossz egy kis csökkenés
Ipari fémeknek nem kedvez az esés.
.
Külön említem ma több ország jelent autőiparról.
.
Amerika
14:30 NFP, órabér és munkanélküliségi adatok. - minden jó ami a dollárt tovább hűti.
Tehát alacsony NFP, magasabb munkanélküliséggel.
- Az amerikai elbocsátások miatt jó esély van erre. De most nem tudtam jobban felmérni.
.
A kamatvágás előtt ez az utolsó FED által várt fontos adatsor.
.
Ha esik akkor veszek ezüstöt ha nem alszom el. Aranyyal kicsit most óvatosabb vagyok.
Úgy látom a kriptó elszívja a pénzt a piacról.
.
Bánya: sok szót nem tudok rá szánni mert nem figyeltem annyira. De tegnap vettem Rio Tinto részvényt bízva a növekvő kínai PMI adatokban. (Nem napokra, hetekre terveztem vele)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)