Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Idézem Neddent: "14:30 NFP, órabér és munkanélküliségi adatok. - minden jó ami a dollárt tovább hűti. Tehát alacsony NFP, magasabb munkanélküliséggel. " NFP magasabb lett, a munkanélküliség pedig szinte változatlan (4,1-ről 4,2-re). Ez alapján nem sürgős kamatot vágni. Szerintem erre az adatra esni kellene...
A mai 14.30-as adat: 4,1%- ról 4,2% -os lett a munkanélküliség. Mivel a piacok 70%-os eséllyel áraznak 25 bázispontos Fed-kamatcsökkentést a hónap későbbi részében, a munkanélküliség enyhe 4,1%-ról történő emelkedése is támogató hátteret teremthet az olyan kockázati eszközök számára, mint az ezüst. Azonban egy forró jelentés, amely a bérállomány növekedését és a munkanélküliség meglepő csökkenését jellemezte, megerősítheti az amerikai dollár árfolyamát és megemelheti a kamatvárakozásokat, ami lefelé irányuló nyomást gyakorolhat az ezüstárakra. Nem teljesen egyértelmű a helyzet... a piaci reakciókat látva.
Huhhh, azt én most nem néztem.Ezüstön feszülök, hogy mi lesz vele... hol vegyek és melyik irányba :D Egyelőre úgy látom, hogy a reggeli "jóslatom" kezd beteljesülni és le fog szakadni... De nemsokára adat... kivárok https://invst.ly/17uz5v
Szerintem ma nem tudom megkeresni a jutalékokat ... plusz bázisár módosítás ... úgy hogy most itt hagyom gépet. :-) Egyébként a BUX OTP MTEL -el miért buckázott ... nem értem.
Kapunk jóváírást a daytrade-n kívül is ... a google gemini ezt mondja ... Minden
hónapban, az akcióban érintett termékek kereskedése után felszámított
tranzakciós jutalék 50%-át utólag jóváírjuk számládon, maximum 100 000
forintig. Hogyan történik a jóváírás? A jóváírás mindig a következő hónap 10. munkanapjáig történik meg az értékpapírszámládon.
Nekem olyan érzésem van, hogy le fog szakadni. Viszont ott van Ff rajza ami szerint meg minden adott egy emelkedéshez végre... hmmm Nem tudom, várok. Lehet, hogy adatra lesz majd csapkodás akár 0,5 $ is fel-le, és csak utána dől el az irány...
Igen, nem fogalmaztam pontosan. Amennyiben a vételi és eladási oldalon található teljesült mennyiség (darabszám) teljesen azonos (adott megbízáson belül a részteljesülést is figyelembe véve), úgy az
eladási oldal jutalék összegének 75%-át az Erste Befektetési Zrt. jóváírja az ügyfélszámlán. Amennyiben vételek és eladások különböző mennyiségben teljesültek adott
termékre (adott megbízáson belül a részteljesülést is figyelembe véve), úgy a vételi és eladási mennyiségek közül a kisebb mennyiség oldalának bizományosi díjának
75%-át (vagy több teljesülés esetén a bizományosi díjak összesített értékének 75%-a) kerül jóváírásra.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)