Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ha van real-time előfizetésed használd a NetBroker-Pro -t ... egy vacok de legalább nem léptett ki. https://netbroker.erstebroker.hu/netbrokerpro/logon.aspx
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az arany nem engedi egyelőre a kitörést. Nagyon figyelem a 2650-es szintet. Oda-vissza mászkál rajta, de nem bírja megtartani.
ezért mondtam tegnap hogy "széllel szemben" ! Vagy fordul, vagy nem, ilyenkor nem kéne kapkodni vele! Legjobb a két lépés hátra, vagy két vasat tartani a tűzben, ha annyira hiányzik... Előzmény: #23963 farkasfu
Az a bajom, hogy túl sokat tököl itt... rövid Tf-en persze bíztató a kép, de ha megnézed 1h-n ott már csökkenő. 2h beadta az eladásit... M30-tól felfelé pedig az összes mozgó alatt van jócskán. Vonzza a mélység! Persze ettől kitörhet felfelé, de most nekem 70-30, hogy előbb lefelé jön és majd ott dől el valahol 31 fölött egy kicsivel a sorsa...
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: A piros ideális csökkenő trendvonal
határozza meg a trend irányát.
A napokban indult emelkedés arra megfelelő volt,
hogy megmentse a 29,69-es szintnél lévő fontos
támaszt, de arra még kevés, hogy tartós emelkedést
hozzon.
A piros vastag csökkenő trendvonal törése kellene
majd a változáshoz. Nagyjából két hét múlva döntési
szituáció jöhet.
Ellenállások: 34,38; 35,94; 37,5.
Támaszok: 29,69; 28,12; 26,56; 25,78; 25.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)