Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szépen néz most ki a chart. Nem tudtam figyelni, ezért adtam el a 33-at... Inkább kis nyerőket realizálok napon belül... viszont 2h most adta be a vételit, szóval lehet megy még egy nagyot felfelé hamarosan
Attól tartok addig inzultálja ezt a 30USD szintet, míg az megadja magát, aztán indulhat a pislogás. A brutál dollárerőt viszont nehezen értem miért jó.
Hmmm. Nem jó hírekkel kezdődik a hetünk. A leminősítés első fuvallata megjött. Szerintem ezt komolyan kell venni. Most az jutott az eszembe, hogy W.B. eladta az összes TSMC papírját....
Amennyiben a hó is ilyen szépen fog esni ,mint az ezüst,akkor gyönyörű,fehėr karácsonyunk lesz!Ha lesz mėg egy elegáns, megnyúlt hullãm lefelé,becs” szó Megszabadulok a short Poziktól,és igyekszem építeni egy longot! Nos,amennyiben valaki szereti a magas feszültséget akkor javasolnám a DJT.US!Trump mester kavarja a ……….l! Akár a többszörözést is el tudom képzelni.
Megindultak felfelé, de leálltak. Annak ellenére, hogy a Portfolio arról cikkezett, Trump azt tervezi, szövetségi költségvetésből fizeti a Mounjaro és a Wegovy, egyébként méregrága fogyasztószereket. Lehet, hogy kacsa volt az egész? A Portfolio esetében nem ritka.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)