Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Tippjeit számítások eredményei. Főként a TA gazdag eszköztárát használom, de mást is. Csak a végeredményt közlöm. Nem adok közzé chartot. Ami az aranyat illeti 2756$/oune promt ár alatt nem adom el az EBGOLDTL021 warrantot.
Napos idősíkon van még tér, ott nem túlvett! Itt viszont eléggé tetőn van. Elvileg kell egy kis megtorpanás, de hogy hétfőre mi lesz belőle, azt nem tom! A matekos cél/100% elérve, "innen már minden forint ajándék"! A kék madár volt a "vázlat", ameddig elindult az emelkedő trend! A piros a lényeges most, szerencsére egymást fedik a kékkel. Az utolsó kis zászló célja is a pirosnál 🐧 van ( ~2715), de nem zsúfoltam be oda! A 2725 mindháromnak jó, hogy mennyire élezik ki, azt nem tom! :)) A korrekciós szint 0.618%/2702! Ritkán megy el a következőig, korrekció nélkül! (0.786%/2746) A kettő között rezeg a léc ... 😃👍
Farkasfu, te gondolatolvasó vagy! Majdnem a határon vagyok az arannyal. Certim átlaga 14.050, árfolyama meg 13.800, és elég sok van. Fogalmam sincs mit tegyek. Látom épp határon van, ez most nagy dilemma, napok óta csak száguld. Mit gondolsz, van még erő benne, vagy pihennie kell?
Sajnos Én az arannyal optimistább voltam ... még 2,2% mínusz ... keveset hígítottam ... úgy hogy fele még mínuszban. De nem adom :-) Ma nem tervezek kereskedni csak 16:00 után ha lesz mit.
Szó se róla, bonyolult a helyzet, nagyon kell figyelni. Aranyam 22%-a már kidugta a fejét a vízből, még egy kicsi kell, és rohamosan javul a helyzet. Valamennyire utána fog menni szerintem az ezüst, ha meg kicsit gyengülne a dollár, akkor rakéta jön. Sajnos most kifejezetten jót tesz minden rossz háborús hír.
Pár szót hadd szóljak a háborúról. Egyre elkeseredetten minden résztvevő. Mind közelebb vagyunk a tömegpusztító fegyverekhez. Ez rövid idő alatt felnyomja az arany árát, a szokott vagyonmenekítőt.
Messzebbről ilyen lenne... Azért ezt is szem előtt kell tartani, hogy lefelé két mumus is riogat/mutogat! Zászló és fej váll XAG/USD/h2 https://ibb.co/zmnb9NX
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)