Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
kicsit változott most, mert a B" ezzel lejjebb szállt és így a fenti szintek is! Arany túl volt húzva rövid távon, már előbb is esni kellett volna, de még megcsinálta az utolsó zászlót! Most ha minden igaz, akkor egy ABC korrekció jön, (negatív zászló) az A" már megvan, hogy a C" hol lesz, az függ a B"-től is! sacc/kb...
Jó reggelt! "investing.com-- Az arany ára meredeken esett hétfőn az ázsiai kereskedelemben, amit a biztonságos menedék iránti kereslet csökkenése nyomott ki, miután az Izrael és a Hezbollah közötti tűzszüneti tárgyalásokról szóló jelentések a Közel-Keleten lehetséges deekalációra utaltak. A dollár gyengesége segített megfékezni a fémpiaci veszteségeket, bár ez a megkönnyebbülés korlátozott volt."
M15-ön már elég túladott, + 1h-n van egy szép doji egyelőre. 1D pedig még menthető, épp nem adta be az eladásit. Farkasfu megint mérnöki pontossággal lőtte be ezt az ellenállást! :))) Nekünk kicsit korán van még a rakétához, úgyhogy oldalazhatna itt 9-ig! 😅
Jó reggelt! Hát úgy néz ki, hogy sikerült lemásznunk a támaszig… na ezt kellene most megtartani és gyengülő dxy mellett rakétázni egyet! :))) Eredményes kereskedést mindenkinek! :) Ff chartja: https://ibb.co/SPB9XYS
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)