Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Azért nem megyek az Onkiba mert nekem posztraumás stressszt okozott. Kb . mint egy vietnámi hadi sérültet aki belerokkan a traumába visszavinénk Vietnámba. Nem tudok bemenni az ONKIBA! inkább magán orvos. 5 ciklus BEP kemón estem át. Ez a legerősebb kemó !
Most komolyan? Miért kaptam mínuszt azért mert az életemért a kiújult daganatért CT vizsgálatért küzdök.....Kérem a mínusz indoklását! -Nem viccelek! Ha ez a fórum idáig süllyed akkor itt hagyom!
Kevés Ricsi pozim van Ff. Mutatóba mindig kell legyen. :) bár most felmentem 1000 darabra , az se sok amúgy és holnap a zöldebb időszakban eladók a maibol
Igazából nem értelek...:) A ricsinél ott volt a gyanús fej váll és eddig követi is szépen. Akkor mi a francnak kell szembe menni vele? hmm Nem jelenti azt, hogy le is szakad majd, de no kapkodás...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)