Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hát a trumpi széljárás most nem kedvez az ezüstnek... rezet is nyomják lefele. Aranyat se tartja meg a 2600? Reméljük igen, addig sima korrekció, mert ha nem, akkor viszont kutya világ is jöhet átmenetileg.
én még tartom, mert szvsz 450 fölé fog menni - 450 és 500 között gondolkodnék a realizáláson - venni viszont többet nem veszek a mostani pakkomhoz, mert nem szeretném a kitettségemet növelni (teljes tőkém 27%-a most ebben van)
de ha van rajta olyan eredményed, amivel elégedett vagy, akkor érdemes eltenni a nyerőt - plusz akkor is érdemes realizálni, ha már nem komfortos Neked a pozi tartása - gondold végig, hogy mit éreznél, ha most visszaesne 320 alá és milyen lenne a komfortérzeted akkor - ha mérges és ideges lennél magadra, hogy miért nem adtad el korábban, akkor én most eladnám a helyedben - ha viszont azt éreznéd, hogy de jó hogy még tudok venni 320 körül, akkor pedig tartanám
a fenti dolog Rád vonatkozik - próbáltam a bőrödbe bújni
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)