én még sosem tudtam a csúcson zárni (és a legalján is ritkán tudok venni - kivéve az APP és az OPI) - viszont azt az alapelvet követem, hogy akkor veszek, ha van elég eladó és akkor adok el, ha van elég vevő - kicsit parasztos (egyszerű) logikának tűnik (az ősök parasztok voltak, tehát nem rossz értelemben írom), de én szeretem
én sem vettem ki még pénzt egyszer sem - azt szoktam mondani, hogy úgysem tennék több vajat a kenyeremre
az idei év azért nagyon érdekes, mert pont annyi eredményt termeltem a tőzsdén, mint amennyit a munkámmal kerestem és ez elgondolkodtat a jövővel kapcsolatban
jó spekit Neked
én sem vettem ki még pénzt egyszer sem - azt szoktam mondani, hogy úgysem tennék több vajat a kenyeremre
az idei év azért nagyon érdekes, mert pont annyi eredményt termeltem a tőzsdén, mint amennyit a munkámmal kerestem és ez elgondolkodtat a jövővel kapcsolatban
jó spekit Neked
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)