Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Pozít zárni a csúcson kell! Az meg csak utólag derül ki, hogy hol volt! :)) Hát nem tudom, én még nem vettem ki a tőzsdéről pénzt! TBSZ-ek vannak és újra kötöm őket, ha lejár! Olyan mintha nem is lenne 😃😃 Ott a suska, de minek? Szerencsére mama nem tudja mennyi van rajta, mert kapnék a pofámra!
ha jol emlekszem akkor az otp-t az osztalek bejelenteskori rallyban szeretne realizalni :) bevallom az ő álláspontja és célja miatt vettem vissza 2500 tl97et, mert ha neki sikerül, nekem miert ne sikerülhetne? :) grat hozzá én ugy voltam vele, ha pár tizezreket tudok szakitani akkor eljatszok. kicsit komolyabb lett a dolog. eleinte százalékos célt adtam meg, de minél több lett a tőke, annál messzebbnek tűnt.. igy kituztem az eves netto fizetesem, mint elérendő célt. nos ez a multhettel meglett, sőt jelen állás szerint 20%-kal fölötte vagyok. igyekszem mindent érdemben zárni, és valószínűleg csak a nyereség felét hagyom bent a tőzsdén - ezt itthon már megbeszéltük :) további sok sikert mindenkinek :)
Sok ilyen van... OTP-t is 8000-ért, ugyanolyan jó lett volna ha oda teszed. Egy biztonságosabb certibe az összeset. Most lenne .... , gyors felszámolás , emelkedett 12000 ft-ot, amiből kb 30*100 hétnyi bázisár lejön, tehát marad 9000 Ft certinként. Ha vettél volna 20000 db-ot 1500 ft-os certiből és semmit se csinálsz, akkor 180 Misid lenne. Bitcoin 15000$ -> 85000$ az szinte ugyanennyi profit lenne. Ha nyertél volna a dolláron valamennyit még, akkor talán az lenne a jobb. De közel 1:1 -ben vannak
Szeretnek osszefoglalni egy ma delutani, kb 15: 30 kor kozzetett nemet elemzest, akire tobbszor is hivatkoztam az elmult hetekben. Szerintem napokon belul beigazoldhat, hogy erdemes-e egyaltalan meg erre az elemzore hallgatni, vagy sem. Orason ketto lehetoseget vet fel 60-40% os eselyekkel: 1: vege a korrekcionak, mivel nagyon gyorsan elerte az 50%os retracment szintet kb 30,5 usd nel. Innet megy fel 33 usd-re, majd le 29,6 usd-re (ABC korrekcios szerkezetben). 2: vege a korrekcionak es megy fel kb 34 usd-re, majd 40 ig.
Azt vágom, de nem kerül lezárásra a rollover miatt. És az van a turbóknál is. Évekig kínlódtam a tl, ts certikkel, mire rájöttem, h nagy átbaszás a kiütés utáni új bevezetése miatt. Addigra eltelik pár nap és az árfolyam már nem ott van.
1991-től 5 évig minden nap az Imperial kaszinóban voltam a Szabad sajtó úton. Az Erzsébet híd pesti oldalánál van. Ragadt rám némi játékelmélet a gyakorlatban, nem csak könyvekből.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)