Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ezt a sok ruszki álhírt honnan szívod magadba?! A fószer NEM sikeres vállalkozó. Az apja 1 millió dollárt adott alá évtizedekkel ezelőtt és az egész addigi ingatlanos birodalmát és kapcsolatait...ennek ellenére kétszer is csődbevitte a kicsifia. Kíváncsi vagyok milyen feltételekkel kapott hitelt a ruszkiktól meg a szaúdiaktól, meg hogy milyen felvétel is készült róla Moszkvában! Egy fegyverlobbista elnökre pedig azt mondani, hogy a "mélyállam" ellen van, az különösen mulatságos.
:D 1. A 2 merényletkísérletből legalább az egyik színház volt, de az első is az valószínűleg, hiszen az összes mesterl*vész a "merénylőt" nézte. 2. Nem "poénból" büntették. Bűncselekményeket követett el. Eszméletlen, mikor még 5000 km-ről is bűzlő ügyekben védik ezt a lényt egyesek.... 3. Az infláció legnagyobb részét a Trump utolsó évében 25%-kal (!!!) bővülő money supply okozta. Sikerült ráfogni Bidenre, mert már alatta jelent meg az árakban. + a COVID után mindenhol kilőttek az üzemanyagárak. 4. Majd "szegényke" jól szétveri a világgazdaságot és a szövetségesi rendszert, amivel hosszútávon Kína és Oroszország fog nyerni. Remélem majd tapsolsz akkor is!
Hát, Én benéztem eddig. Én arra számítottam hogy US500 fog gyengülni, a commodities-re tippelni se mertem a száguldás után. Így az arany kezd szép veszteséget termelni, az ezüst is már MÁP alatt van és még adózni is kell majd ...
Ja. Én Harris győzelem esetén számítottam az arany/ezüst esésre különböző okoknal fogva..... . Trump győzelme eseten Bull-nak kellene lennie nem pedig esnie.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)