Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bpali 2024. 11. 13. 07:43
Ja a lényeg - cionistáknak nem kellett egy palasztinszimpatizáns idióta . Na off USA témába . Miért az nyert aki ..
Bpali 2024. 11. 13. 07:35
Előzmény: #21958  Bpali
Legszemetebb adminisztrációja - javítva..
Bpali 2024. 11. 13. 07:33
Előzmény: #21949  Placi82
Látod sikeres a mainstream agymosás nálunk is .. Nézd meg rossz indulat nélkül a fórumon is .. Volt egyszer egy c kollégám .. Én rasszista voltam , meg náci szerintem mert nálam sajnos dolgozni kell , munkaidő van stb.. Szerintr Obama jó elnök volt .. Aha mondom persze Ő csak tudja , Ő él az államokban..Azt se tudja kb mit jelent az USA.. Az egyetemeken mindenhol a szabadkőműves cionista , progresszívek ülnek többségbe . Tudom nàlunk a fórumon se hiszik el.. Én is jártam egyetemre érdekes megfigyelést tettem .. Az igazi “ magyaros “ nevek jobb eredményt értek el.. Ma úgy működik előre le van adva a lista ki megy át .. Hallom .. Az USA eddigi legszentebb leggátlástalanabb adninisztrációját siratják itt egyesek .. persze Ők biztos tudják .Ismerik Harrist , Bident ..😂👍🤡
Nedden
Nedden 2024. 11. 13. 04:54
Szerda és ma várjuk a CPI adatokat főleg USA-ból.
A rv. piac elesett a nagy rohanásbank de a nemesfémek is.
Dxy elég erős, igazából nem tudom mi okozta a nemzetközi piacokon a lefelé menetet.
Ugye nem a Richter parádés eredménye omlasztja  be a világot!? :) 

Ázsia
Nikkei pirosban 
Emelkedett Japánban a beszerzési infláció. 
Hong Komg is pirosban indul.
.
Európa.
Csendes. Bár én várom a CT leletet, ami bízom benne nem mutat rosszat!
Ha igen …. Eladok egy halom papírt és lesz pillangó effektus :) 
.
Amerika
Na ez lesz a főműsor mára.
Sokan kivártak az USA 
14:30 fogyasztói inflációs adatokra CPI - nehogy emelkedjen!
.
Ma sok vizet iszom és pihenek. Ajánlom másoknak is ezt! Ez akkor is jó, ha nem kell a veséket átmosni a jódos kontraszt anyagtól.
Pozíciókat tartom és legalább 4 liter vizet megiszom ma.
Úgy látom ma nincs jő hangulat külföldön, ez nem jó kereskedési nap.
Bár most lehet akciósan vásárolni!
Placi82 2024. 11. 12. 23:57
Előzmény: #21951  x2029J
Lehetne paritasban a BTC vel is akár. :)) Decentralizalt, és banyasszak mind a kettőt egyikhez energia kell és nagyreljesitmenyu videokártya a masikhoz meg dízel és nagy domperek. :)  (poén) 
De ne álmodozzunk. Mert a 2800 rol  elég csúnyán fordult le. 
Azt mondom amit te, majd kiderül. 
Placi82 2024. 11. 12. 23:46
Előzmény: #21952  Franky
 Nem értek egyet. Ha én USA állampolgár lennék, én is Trumpra szavaztam volna. Mert elegem lett volna a progresszívekbol. Harris nem ok nélkül nem hatarolodott el Biden 4 éve tol. Az "adminisztráció" ugyan az lett volna. Csak a beszélő fej változik.
És képzeld, 11 éve vagyok házas. Anyósom szerint is túlságosan a tenyeremen hordozom a feleségem. Sőt esküszöm a feleségem  is ezt mondja, hogy jó férj vagyok. Apának sajnos nem olyan jó mint amennyire  törekszem rá, mert még kicsik gyerekeim , de minden tudást, és támogatást megadok, ha picit nagyobbak lesznek. . De rohannak elém az oviban sikítva az örömtől. :) 
Szóval akkor szerinted is 335 millió usa lakosnak az 55%a egy himssoviniszta, sikertelen, ostoba luzer lenne?( Kb 80%meg kaukazusi rasszhoz tartozó?) 
Nem lehet hogy ez a tipusos lenezo felsobbrendusegi tudat az ami Trump  meglepő eloretoresehez vezetett?? Hmmm......
Valiz
Valiz 2024. 11. 12. 23:42
Előzmény: #21952  Franky
Én köszönöm ezt meg neked. Mellékelném Müller Péter Szeretetkönyvét, ami meg is magyarázza a jelenlegi helyzetet, és sajnos a kilengést is. 
x2029J 2024. 11. 12. 23:10
Előzmény: #21951  x2029J
Franky 2024. 11. 12. 23:10
Előzmény: #21947  Placi82
Off.
Ha lesz egy társadalomban egy rakás tanulatlan, sikertelen pasi, aki a kutyának sem kell... akkor bizony ezek a pasik egy idő után radikalizálódni fognak, és óhatatlanul is arra a politikusra fognak szavazni, akik nekik tetsző dolgokat ígérnek meg. Ezek a pasik semmi mást sem akarnak, csak az elveszetett status que-t visszaállítani, ahol tényleg elég volt, ha egy srác egy fokkal szebb volt az ördögnél, lévén a nőknek nem nagyon volt választásuk, nem tanulhattak, nem dolgozhattak, rá voltak kényszerítve egy férfire, aki kvázi a gyámjuk volt. 18 éves korukig ez az apjuk onnantól kezdve a férjük volt. Ez a világ az elmúlt évtizedekben - legalábbis nyugaton - megváltozott. Ma már a nők magasabb iskolai végzettséggel rendelkeznek, mint a férfiak, ennek okán a gyereknélküli amerikai nők jóval többet keresnek, mint a gyereknélküli - és sok esetben tanulatlan - férfiak. A nőknek már nincs olyan mértékben szüksége a férfiakra, mint volt mondjuk a 60-as években. Nem azt mondom, hogy nem kell a nőnek a férfi, mert kell, de nem mindenáron. Egy lúzer nem fog kelleni. A lúzer meg csodálkozni fog ezen, aztán egy idő utál eljut oda, hogy "minden nő egy k*rva", radikalizálódni fog, ebből lesznek az incelek, és végül Trump és a hozzá hasonló barmok támogatói.
(Vági Márton)
On.
x2029J 2024. 11. 12. 23:04
Előzmény: #21949  Placi82

Arany csak normál korrekciót hajt végre.
Ezt erősíti a megtáltosodott dollár, és hogy ismét tépik a Bitcoint, ami az arany alternatívája. Legalábbis a képzetlen új nemzedék spekulánsoknál.
Ha majd kiszáguldotta magát, és a Bitcoin korrekciózik, akkor majd ismét megtalálják az aranyat. Vagy ha jön egy újabb háborús aggodalom, akkor is az arany lesz a menő, és szabadulni fognak a Bitcointól. Ha megfigyelted, ilyenkor valamiért mégsem tekintenek menedékként a BTC-re. Az inkább csak divathóbort, mánia.
Egyébként az arany unciája még mindig 1 millió HUF körül van.
3,5-4% korrekció a csúcshoz képest. Számomra elfogadható eddig. Ennyit mindenképpen vártam, de inkább többet. Aztán menetelhet tovább felfelé még 1-2 évig. Ha nem is ilyen ütemben mint idén.  Bár az is lehet hogy húznak rajta egy még nagyobbat. Kiderül.
Mostfordul 2024. 11. 12. 22:57
Előzmény: #21922  Nedden

Nedden !
Én még nem írtam ebbe a fórumba, csak olvaslak titeket és próbálok ötleteket "lopni".
Én is szorítok neked így ismeretlenül is, a többi fórumtárssal együtt. Adjon ez erőt és kitartást neked.
Placi82 2024. 11. 12. 22:41
Előzmény: #21946  Valiz
Én burkoltan beszélek, bizonyos témákról,..... Khmm. Aki nem érti, vagy nem  tudja főleg a gazdasagi történelembol lévő tudása alapján, annak nem is kell. És ez nem pejorativ irányodba, és senki irányába.
Ugorjuk a témát.  Trump nyert. Tudjuk milyen gazdasági, és geo politika várható. Én legalábbis sejtem. Az arany meg zúg lefelé mint a malomkő a szakadékba?  Ötletek? 
Valiz
Valiz 2024. 11. 12. 22:39
Előzmény: #21947  Placi82
Röhej amit irogatsz. Bocs az Off-ért, de nevetséges. Írj inkább az ezüst-arany meglátásaidról, és Trump győzelmének hatásairól ezekre.
Placi82 2024. 11. 12. 22:32
Előzmény: #21692  Matthias_Fo_Rex
"" "1. A 2 merényletkísérletből legalább az egyik színház volt, de az első is az valószínűleg, hiszen az összes mesterl*vész a "merénylőt" nézte.""
Erre válaszolok megszólítás okán a többi akkora butasag, hogy szót se pazarlok rá. 
A fenti elterjesztett mainstream  nezettel kapcsolatban. Az empirikusi tapasztalat módon  tudnád, vagy tudnátok kideriteni annak igazságat
1.Ki mész a Budakeszi lőterre, 2.felberelsz egy profi mesterloveszt. 
3.Elsetalasz 300-350méterre. 
4. És megkered hogy lojje el a fulllcimpadat. De csak a fullcimpadat. Én nem javaslom semmiképpen se Neked ezt, mielőtt felreertened a poént .!! :) 
De ha te vagy bárki aki ilyet állít az be meri vállalni ezt  annak elhiszem, de csak akkor ezt az állítást. A Trump védelmére kirendelt secret service, pedig nem reagált a tömeg obegatasara hogy a tetőn kilog egy puska, az inkabb  maradjon kimondatlanul mit gondolok............... Khmm
Ja és az a vállalkozó aki életében nem ment legalább 1-2  szer csődbe, az egy hátulról dotalt, haveri, állami pénzből védett vállalkozó. Mert 1 self made man, úgy fejlődik hogy bukik!
Elnezest az offért Nedden, de ki bukott belőlem ez a reakció. Off! 
Valiz
Valiz 2024. 11. 12. 22:26
Előzmény: #21944  Placi82
Nem értelek teljesen. Kicsit zagyva ez nekem. Megvették a clubot? De ez az USA, nem? A lehetőségek hazája. Vagy most angol arisztokráciát játszanak?  Vicc.
A latinók azért szavaztak rá, mert a legnagyobb, és legkönnyebben megvezethető kiszolgáltatott csoport. Ismerős?
Republikánus szavazók nagy többséggel elutasítják a szolgáik legalizálását, mert akkor már nem dolgozhatnak fillérekért nekik. Hmm.
Nem folytatom, mert nem tudom érdemileg értelmezni a többit, majd írj szebben légyszi.
És nem támadás, nálunk ez nem szokás, csak beszélgetünk.
randomly 2024. 11. 12. 22:07
Előzmény: #21938  Beze
Valahogy Én is így vagyok vele, egyszer volt egy köröm TSLA-ban 2 nap alatt 10% plusz ... nem vagyok rá büszke. :-) De azóta tartom magam Polgár Tünde (PolgarNet) mondása: TSLA a fekete pálya.
Placi82 2024. 11. 12. 22:04
Előzmény: #21930  Valiz
1. Mi ez a stílusú. támadás?
De én megprobálok tisztelettel válaszolni. 
Elarulom miért nyert Trump. Mert úgy látom sem neked sem Pomperj nek nem sikerült megerteni a Népet. Sőt ahogy elnezem az ujsagiroknak se jött össze, még most se ocsudtak fel a meglepibol. 
Na szóval!! Először is azért mert a fehér keresztény társadalmi rétegnek kb 44% elegük lett a negatív diszkriminaciobol, és megalazattsagbol a saját hazajukban. Ezt olyan haverom Amcsi feleségének mesélte aki kb a Mayflowerrel jöttek ősei. (Jól házasodott magyar fiú) :). Mesélt még anno ezt is azt is mikor megmutatta BP et neki. Arról is hogy a country gofl clubokba 1970 ig  úgymond a Protestáns  elit be se engedte "azokat az idegeneket"a cluba. Most meg már övék a country golf club. Meg minden is... De ezt se fejtem ki:)) 
3.ad.sorban pedig  azért tudtam hogy Trump fog  nyerni, mert a Latinok nagy meglepetésre rá szavaznak. Oka pedig Ockham borotvaja effektus. Olyan mértékben eresztettek rá a már USA ban lévő  alsó társadalmi rétegnek re az új Dél amerikai migránsok 10 millióit, hogy leverték az USA  Latinók munkavallalsi árait, kertész, szakacs,etc oradijakat, közben meg a burrito meg a triplajara drágult a 3 evvel ezelőtti árnak ,meg a nagybefektetok akik 10.000 vel birtokoltak "putrikat" folyamatosan emelték ezek bérleti dijját. Szóval hiába került kisebbséggbe a protestáns fehér mégis a republikanusok nyertek. Oka a neoliberális progresszívék  szokás szerint túl tolták a biciklit.... Már megint... 
Ezt a hajléktalan ügyet meg hagyjuk. Ki  is okozta az opiat válságot Amerikában? Oka a sok hajléktalan. 
2. San Francisko és L. A. nel hol akarsz gazdagabb várost? és benn a L. V., Rolex, etc luxus üzletek aljában hagyja a neoliberális vezetés hogy hédereljenek a hajléktalanok. Bezzeg akik ezt engedik, azok keritessel, őrokkel korulvett luxus  lakoparkban laknak. 😉😉😉.  USA WOKE zott, felebredt csak máshogy minthogy elkepzeltek egyesek... Khmmm. 
Az abortusz kérdésben egyetértek veled. A nők szabadon kell  rendelkeznek a testukkel.  Es tisztelni kell őket! 
farkasfu
farkasfu 2024. 11. 12. 22:02
Előzmény: #21917  Beze
A végén még megcsinálja a tutit, hogy keresztül hajt a háromszögön! 🤣🤣 
Silver/h1
https://ibb.co/4mBZjS1
x2029J 2024. 11. 12. 22:02
Előzmény: #21937  Beze
Megbolondult a világ. Nem most kezdődött.
Valiz
Valiz 2024. 11. 12. 22:01
Előzmény: #21937  Beze
Tudom, de érték nélkül. Én nem is hittem el, hogy ennyire hülye az Usa. Pedig tudtam, de a remény hal meg utoljára.

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek