Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Beraktam még az OTP meg a MOL topicba, szerintem reális. Persze béna kis poll, lehet többször szavazni. A feltöltött chartokat is kb ennyien szokták nézegetni.
Ez a 240 visszajelzes komoly??? vagy megtalalta valami szavazo bot es nyomja bele esz nelkul a valaszokat? Ha 240+ ember olvassa napi szinten ezt a forumot, az eleg meredek!
imént volt 406,195 most ilyen magasságokban éppen ************************************ czk 24.5255 +0.1165 +0.48% ***************************** FO$rint 405.905
+6.955 +1.74%****** pln 4.6966 +0.0210 +0.45% **************************** ************************************* V3 ban a legnagyobb csúcs mi vagyunk a hogy a répa is kiemelkedik a golyók közül. senkit nem zavar? senki nem pofázik semmit?
21 napja zárt utoljára ilyen magaslatokban!! mindezt 2 nap alatt visszahozta 21 nap erőlködése után 2 nap brutál mekkora FO$sá tették ezt az országot ezek a balf@szok
Azért az tetszik, hogy a nagyrészt a saját táboruk fog a rezsi miatt szívni. Néhányan már ébredeznek, de vannak, akik még hisznek a Fidesz propagandának.
én nem mentem el szavazni bár fideszre szavaztam volna csak azért hogy ők fulladjanak bele a saját szarukba, na meg a forint maradjon tartós fos....ezt látjuk most :)
Ez gyors?! Nézd meg eur/try keresztet tavaly év végén, na az a gyors...ez még csak az remegtetés, ha tényleg nem lépnek egy pozitívat, utána jön csak a vágóhíd üzemmód...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)