Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Na, vegszora... Hol volt a brokid 417nel? 🤣🤣 Páran tettek fel neked kérdéseket, dehat eltuntel, mint Orbán kozonsege, ha nem tudnak buszoztatni Texasba 🤣🤣
Meg jo h nem veszem figyelembe amit a forumon olvasok.. allamcsod meg 450/500-as ft stb..szorakoztato ..Viszont ujra bejott a zaras/nyitas ezuttal 404-en..most lezartam ezt is es kiirtam egy 388-as opciot..gyerekek lehet itt magyarazni de nagysagrendben iden 50 ft lezárt nyerőben vagyok eurhufban..es elore mondta a broki h nyugalom mert nem fog elszallni..nem eri meg mar havi 4-5ft-os kamattal venni plussz akkor nem beszelve az eus penzekrol amit ugysem fognak elengedni. stbstb. Raadasul belezartak mar dogivel a 1,5 yard euro longba is a kulfoldi ft shortosok..beszoptak:)))) orom lesz nezni a 4-5 vagy akar majd 6 ftos kamattal beszopodott longosokat 360-magassagaban.. Csak igy tovabb nekem tetszik!
Hogy legyen egy bullos forgatókönyv is, naposon leér egy fej-váll alakzat nyakvonalához és ha átviszi a 393-at akkor megindulhat egy impulzívabb erősödés. Ehhez fundásan az kéne, hogy megcsinálják hozzá a hírt (EU pénz...).
Árnyalja a képet, hogy az euro és az usd is inflálódik, ha kevésbé is, mint a forint. Az EKB és a FED kamatemelése lepkefing a jelenlegi helyzetben. A magyar országkockázatot (sajnos van, nem is kicsi) viszont legalább ki lehet küszöbölni egy ilyen átváltással.
Szerintem aki forintban kapja a jövedelmét annak megéri euróra váltani gyakorlatilag bármekkora mértékben. Ha tovább erősödik az euró akkor azért nyert, ha pedig gyengül (erősödik a forint) akkor az a jövedelmét értékét erősíti és nagy eséllyel csökken itthon az inflációs nyomás stb... Az egyik leghatásosabb diverzifikáció ha van egy kis euró v. dollár.
Pontosan ezt írtam. Olyan kampány indul a lejáratásukra hogy öröm lesz nézni, és Orbán Király szokás szerint mossa kezeit, a hívek pedi mindent elhisznek amit őfelségétől hallanak.
Ooo, ha nem lesz eu penz akkor O1G azt mondja a hivoinek, hogy az ellenzek felelos erte Brusszelben aktivan Dobrev, Ujhelyi, a két momentumos csaj meg a tobbiek,
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)