Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Érdekes az egész kommunikáció megint itthon, mintha mindenkit hülyének lehetne nézni - Kiderül kivezetik a hatósági üzemanyag árat a taxiosokon és magánszemélyeken kívül mindenkinek. - Pár nap, kiderül leállt a kőolaj vezeték szállítás. - Aztán kiderül hogy nem is akkor állt le, hanem legalább 5 nappal előtte (hatósági ár elengedéskor ?) - Kiderül osztrák és szlovák irányba sem megy. - Kiderül a MOL kifizette a tranzitdíjat oroszok helyett - Pénz nagy úr az ukránoknak is, elvileg nyitják újra a vezetéket . Most még nem várnék nagy forint gyengülést mint pl 450 Leghamarabb aug 14-16 között, de az külpolitikai ok miatt. Később Aug 22 után ahogy korábban írtam.
Ha brokernel nezed akkor ket adatot latsz egyik mennyiert tudod eladni ez a bal a jobb mennyiert veszed. Nyilvanvaloan jobbos a nagyobb. Amiket kuldtem ott lathatsz adott pillanatban piaci kozeparfolyamot de a platformhoz tartozo bid askot. De ennnel tobbet nem tudok Neked elmondani
Oroszok aláaknáztak egy atomerőművet, nem jön olaj hozzánk, Tajvani szitu, hogy csak néhány,forint erősítő tényezőt kiemeljek :) (irónia) Ja,és ma délután amcsi CPI. Szerintem sima lesz az új csúcs.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)