Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ezek vicc tuntetesek. 450k katas van, ha csak 10 % kimegy mar 45k . De nem , a magyar birka. Szo nelkul elvettek a nyugdij megtakaritasokat, egy sz sem volt. Birka nep a magyar, csak a tv elott anyazik
Geci ez a Gyurcsány, vagy MZP, vagy Brüsszel, vagy Soros, vagy Amerika, vagy Norvégia, vagy a tudjukkik! Kinyírják a kamatstopot ellenzékből/külföldről?
Ez az o hibaja. Felelotlen volt, sokan szivtak a devizahitel miatt, megse volt kamatstop. Sajnos az ilyen vessen magara. Mar lathato volt, hogy vege a dalnak
Törölt felhasználó2022. 07. 13. 23:01
Na most képzeljük el egy picit, aki falusi csok, leköltözött vidékre szép nagy családi ház, aláírt 1-2-3 gyereket, jó nagy hitel, Anyuka katás... szeptemberig. Augusztustól fizetik a limit feletti rezsit kb 4x-és áron és a hitel törlesztő is ugrik VALAMIMOR. Ööö, ha még Fideszre is szavazott, akkor nincs baj.
Engem ez duhit, hogy van hitel stop, minden stop. Aki meg megfontolt es nem ugrott bele a hitelbe? Nagy igazsagtalansagokra epul ez a rendszer. Ossze igrasszak a tarsadalmi vsoportokat. En mar megszivtam a devizahitel miatt. Minket ki mentett meg? Nem ertem miert kell menteni az embereket.
Vége van szerintem. Hitelesek helyett szerinted meddig fizetnek? Ahhoz hozzá kell nyúlni, mármint a rezsifixált kamatstopos változó kamatozású. És akkor kezdődik, ha nem előbb.
Oke, varom a 2000 bp emelest akkor. Akkor lesz kb reál, amit a piac pontosan tud, es nem az origo meg a Ksh irja meg. Hidd el, a portfolio kezelok nem most jonnek a falvedorol...
Ha nem lesz eu egyezseg, akkor sanszos, h Viktor bedurcizik, aztan tipli az EUbol. Népszavazás nem kell hozzá, felhergelik a par millio birkat, aztan ennyike. De majd Deleted kollega elmeseli, h ez miert nem lesz igy, hiszen mi olyan fajsulyosak vagyunk, h az EU Gdp 0.8%at is adjuk, es azert ez nem uhy megy.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)