Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Gondolom te is szivesen viszed a hatalmas tőkédet olyan orszagba, ahol naprol napra valtozhat az adózás, meg minden. Meg ahol éppen mindenki is utalja a kormányt. Meg ahol realisan 30-40% az infla, es kapsz ra 8%ot.
Nyugati befektetőknek lehetőség. Megveszi a forintot dollárból, euróból és államkötvényt vesz. A forintot már nem engedik nagyon gyengülni. Annyira olcsó lett az ország, hogy megindul befele a forró tőke. Persze, lehet, hogy nincs még vége a gyengülésnek. Az infláció még növekszik. Lehet, hogy a piac kikényszerít egy újabb nagy kamatemelést. Akkor 430-ra is fellökhetik.
Hát én szkeptikus vagyok, holnap ugyanaz lesz mint ma a nap elején. Már semmit sem érnek a jegybank lépései csak ideig-óráig. Főleg ez a katás cirkusz megint bizonyította a kormány hitelességét és módszereit.
Na, ma se végezték ki. Azért pont kamatdöntéskor borulás várni érdekes volt, azért is írtam délelőtt be konkrétan, hogy onnan erősödést várok. Meg is játszottam, nagy része zárult, jó kör volt. Nem tart még ott a piac, hogy immunis az intervencióra.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)