Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azt tudja esetleg valaki biztosra (!), hogy a diszkont kincstárjegy adómentes e, mint a kifejezetten lakossági állampapírok magánszemély esetén? Köszi!
az oldalra tettem megjegyzest, amit linkeltel. nezd meg miket osztanak meg, formedveny. az aram szamla miatt elkezdtem aggodni. bar nem ertem, hogy miert kene tobbet fizetni, mint amennyiert Paks termeli. Az meg valami 13 Ft. Legyen 26 Ft, mindenki nyeresegben van, fix dijakkal mondjuk 80 Ft legyen a Kwh. Az pont dupla, mint most.
Sziasztok! MÁP+ Visszaváltással kapcsolatban kérdeznék. Az ismertető szerint: A kamatfizetést követő 5 munkanapos időintervallumban a forgalmazók nettó 100%-os árfolyamon (ami a névérték) plusz a visszavásárlás értéknapja szerinti felhalmozott kamaton jegyeznek vételi árat a Magyar Állampapír Plusz sorozatra és vásárolják vissza a befektetőktől. Csütörtökön szokott jönni az sms a kamatfizetésről. Akkor ez azt jelenti, hogy a rákövetkező hét csütörtökig tudom 100%-os árfolyamon visszaváltani? A webkincstáron nem igazán látom, hogy mikor mennyibe kerül a visszaváltása az adott papírnak.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)