Pontosan így van!! Meg van tiltva fentről!! Ugyanúgy mint a nyomozás!! Húzzák az időt és a feledés, illetve érdektelenség feneketlen homályában elvész több mint 2200 család rengeteg megtakarított pénze!! Bár ez a pénz fizikailag megvan a rabló, becstelen kutyáknál, akik élik gondatlan világukat belőle büntetlenül 🤮🤮
Én nem fogom. Le fogom írni a bevallásnál. Aztán vagy beleköt a nav vagy nem. Nem nagy összegű szerencsére. De meg kell várni míg a keler törli a rv sorozatot és cégjegyzékben is törölt cég lesz.
vérlázító ami itt folyik lóhalálában igyekeznek a nyomokat eltüntetni lásd még dokumentumok elégetése!!! (NAV meg tűri?) picatrix 2016-os becsődölése: idén nullázták le: 8 év után externet 2015-ös ügy, még mindig értékén van nyilvántartva: 9 éve adják ki nekünk ezeket a papírokat, oszt mindenki őrizze a magáét, nem állomány díjat, meg számlavezetési díjat beszedni a semmire gondolom egyes statisztikáknál jól mutat, mikor azt kell bizonyítani, nahát mennyi megtakarítása is van a lakosságnak
Még egyszer mondom: Kósa jelenleg is kint van a lengyel tőzsdén a cégével, ami ugyanazokat ígéri, mint az OTT1 itthon. Olvassátok el a polaris oldalát. Ha bárki el akarta volna számoltatni, akkor a 2023-as 300milliós nyereségéből a károk egy részét már rendezhette volna.
Nalam mar nem a veszteseg szamit. Hanem ez a merhetetlen gyalazat, igazsagtalansag a bunozes ilyen magas, gatlastalan foka. Az embertelenseg. A bunosok pedig megusszak. Nincs jogorvoslat, elegtetel semmilyen szinten. Ez elviselhetetlen.
Viszont jogorvoslat sincs. Egyszer, valakinel, elszakad a cerna. A feszultseg csak no. Polt Peter lapit. Nincs megalapozott gyanu? Megis, ki a felelos? Hova lett a penz? Elvitte a CicaFidesz? A bunosok kokteloznak. Az oroszbarat kormany bekeparti. A nep bologat. Rohej.
Félreértetted...Orbitalisnak válaszoltam. Pnt az ilyenek, akik idegileg és anyagilag is tönkrementek, azoknak nem számít, ha esetleg önbíráskodás miatt kapnak pár évet...vagy felbújtóként, ami sosem derül ki... Nem a veszteség nem számít!
Azért mert nem tőzsdei tranzakció keretében keletkezett veszteséged. Azaz nem vétel és ELADÁS!! által lett veszteséged, hanem csőd történt és így kivezették a pairt! Nem történt valós eladási tranzakció!!! Nincs különbözet, nincs mit jóváírni!! Ez valóban egy mocskos ,tróger, ge.i munka ,de hát ez a bét 😟
Van itt részvényes aki 64 milliót bukott!! Tartom vele a kapcsolatot az ügy állásával tekintetben. Hidd el nekik nagyon is számít hisz minden pénzét beletette. Ő a mai napig állandóan érdeklődik az ügy felől hivatalos szerveknél, de semmivel nem biztatják. Lassan idegileg tönkremegy, de kezdi belátni nincs mit tenni!!!
Ezt nem teljesen értem. Ha bukóban vagy valamivel, azt össze tudod párosítani a nyereséggel a bevallásnál, és azután kell adót fizetned. Ha ezt megvetted pl 150 forintért, és 0 forinton eltűnik a számládról, akkor az részvényenként 150 Ft veszteség. Ez miért nem jeleníthető meg majd a veszteség oldalon adózáskor?
A számlavezetésért persze fizetni kell. De a készlettartási díj a készlet értékével arányos, ha jól tudom. Úgyhogy 0 forint értékű készletre szerintem 0 lesz.
OTT1 HÍVŐK!