Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Most nyaraltunk, a szállodában elég sok szlovák is volt, nem tűntek boldogtalannak az eurójukkal. Szépen egyenesben kielőztek minket, köszönik, jól vannak.
Én már elengedem a fideszeseket inkább, kár érvelni. Fideszes nem Fideszes ugyanúgy megszívja, csak az előbbieknek köszönhetjük, és van köztük aki örül is ennek.
Van ott azért más vélemény is : "Így lett rengeteg új munkahely, lényegében megszünt a munkanélküliség de ennek a gyenge forint volt az ára" Érdekes a lengyel munkanélküliség 3%-ra esett be pedig ők nem gyengültek 5%-ot se 2010 és 2020 között. szlovák munkanélküliség is 5%-ra esett pedig ők meg 2010 óta EUR-t használnak." - Minden esetre kirajzottak a nertársak és nagy erőkkel védik a védhetetlent, hogy a forintből sza.t csináltak. Az unortodox gazdaságpolitika megbukott igy kanyarban sem lesz előzés mert kisodródtak.....
Én ezt a 280-360 ft/eur elgondolást már a választások előtt is leírtam a fórumon. Ez nem új keletű. A nertárs megszólításról annyit hogy itt sokan feketén fehéren látják a világot. Vannak a ner hívők, ők a feketék, vannak az ellenzéki hívők , ők a fehérek. El sem tudjátok képzelni hogy sokan színesek, vannak akik a ner dolgok egy részével és az ellenzéki dolgok egy részével is tudnak azonosulni. Túlságosan leegyszerüsítitek a politikát, a világot. Aki nincs velünk az ellenünk van, ez jellemzi az elvakúlt hívőket mindkét oldalon.
Ha tökös lenne a Fidesz és Orbán, már lemondott volna. Mivel nem ez lett, remélhetőleg a lakossági felháborodás éppúgy ledarálja a népszerűségüket, mint anno a szocikét.
Az ukránok "csak" az oroszokkal harcolnak, de a Fidesz harcban áll Brüsszellel, Sorossal, Migránsokkal és persze Feri bátyja is ellenség, többfrontos háború.
2022.02.23 óta: https://imgur.com/a/kitiRsS eur/ ukrán hrivnya -10,70% itt nincs háborús vészhelyzet!!!!!! ITT HÁBORÚ VAN!!!! FO$rint +13,53% ITT NINCS HÁBORÚ, DE HÁBORÚS VÉSZHELYZET VAN!!! kuna -0,25% korona +0,78% zlotyi +4,48% leva -0,03% lej -0,03% a számok magukért beszélnek!!!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)