Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem vagyok képben,de ez nem valami 89 elöttről származó bűvészmutatvány,amit a "komcsik" alkalmaztak? Akkor most ez a keresztény konzerv kormány mit veszi át a rossz példát?
Ahogy pár hete beszéltük, valszeg jön megint az árstop. Slash újra boldog leszel és jó lesz itt élni, ahogy a legutóbbi árstopnál is érezted magad. Előre! Alavju!
Mindegy úgysincs eü ellátás, már nem tart sokáig a maradóknak. Igaz oktatás se hogy a fiataloknak legyen esélye ndulni. De semmi baj, jobboldalinak mondták magukat és vetették a keresztet. Pont mint a feri aki rendszeresen bérmalkozott. Akkor tessék őt is szeretni. Mondjuk ő angolját nem tudom de nem is erdekel, tegyétek vityával egy kórletbe.
Nohát. És csak nem a mostaniak akik tűzzel vassal gátlják az ügynökakták nyilvánosságát? Tizenéve kézharmaddal, alkotmánymodosítással bármit is megtehettek volna. De nem, már váltás óta akadályozzák. Adja magát a kérdés, ezek ugyanazok? Azért mert menet közben jobboldali cimkét vettek magukra mindent is elnézték nekik, na de tomi kózépszar angolja , na az már sok! Felolem ha megtaláljátok kádár fejét akasszátok fel nyugodtan, meg horthyt gómböst is akkor már, de ha rám hallgatsz kezdjük a jelenlegieknél, ha elfogytak jöhet a posztumusz. Kivéve tomi angolja, annak prioritása van. Már annak aki leszarja mi van a hazájával meg a polgáraival csak a cimkéket nézi. Papa, kiürült az ország annyian mentek el. Ausztriában a boltokban, éttermekben nyugodtan szőlhatsz magyarul a szemelyzetnek. Fiatalok azt várják mkor indulhaznak. Legtöbb covid halálozás. Ellopott jövő, elfüstölt uniós lehetőségek. Mi voltunk az irigyelt legvidámabb barakk, románok, lengyelek konkrétan éheztek. Ma mi vagyunk a leggázabbak. De jobboldali cimkét tűztek magukra, ha ez volt neked anfontos elégedett lehetsz. Mnusz tomi angolja. Megértem, mindennek van határa.
Na kérem, szerintem. Tomi angolja csak annyiból fura hogy uttvan tizenéve, felszedhette volna. Ha valami gáz akkor az az hogy szemmel láthatóan fingja nem volt a szokás és szabályrendrol magyarul se tudta volna mit mondjon. Tizenéve napi szinten ez a munkája. Na az derék. Hogy szar a kiejtése, olymindegy. Karácsony. Ment a cikizés hogy leszólta a saját angolját. Aztán nem sokkal utána hallottam beszélni egesz jól, jobb kiejtéssel mint a tomi az már biztos. Csak elfelejtette sztárolni magát, és öniróniával nyilatkozott a tudásáról. Rá is szálltak. Vityát jóval régebben hallottam gazdasági szinpadi beszélgetésen, tök folyékonyan, jó szókinccsel. Aztán most már magyarul is csak papírból, szünet és hangsúlyjelekkel. Meg no migráncs in hú in súd kám bekk. Ez sem angol hanem altalános szellemi leépülés. Bajszoskóztelnök telefonon? Áj, áj ájm nó inglis lesszon no létőr ha valaki emlékszik. Vida tolmácsot kérek ildikö? De tomi kiejtésén megbukott a rendszer, hazaárulás, euromillíardos nagyságrendu lopások, ország tönkretétele, orosz és kínai kiszolgálása, halottak, leépült közszolgáltatások, leszegényedett pária ország nem baj, de tominak szar a akcentusa. Ok, kinek mi. Lelkiismeretével meg mindenki maga számol el meg a szavazatával, ha a “jobboldali” cimke fontosabb mint a hazája. Sebaj.
És volt valaha elszámoltatás bármelyik oldalon ? Akár poltikában akár egy Mátrai erőmű után ? Egy normálisabb demokráciában csak azért a tettéért lecsukták volna Lölö-t vagy 10 évre, mert azt amit tett úgy hívják hogy hűtlen kezelés, vagy a nép megkárosítása... és ez rohadtul csak csepp a tengerben.. Rühellem tomikát, addig ütném amíg mozod, és sót szivatnék fele koksz helyett, de ettől az elmúlt 30 év tettei nem lesznek jobbak. Szórakoztató lenne persze, de nekem nem lenne tőle se jobb, se rosszabb... akkor meg már inkább valaki olyat kéne ahol legalább jó helyre megy a pofon... Hadházy kéne Polt Peti helyére, az elmúlt 12 év nagy svindlijeiből a legnagyobbakkal kezdeni és úgy megfingatni az ott érintetteket, hogy új generációból 1 nek se jusson eszébe, hogy "jééé közpénz... elveszti vajon a jellegét, ha beteszem a zsebembe???" (Hobbit miért is ne tarthatnámmeg részt tessék hozzá képzelni").... Itt a lopások közt nincs olyan hely ahol a pofon rossz helyre menne, de én akkor se a boltilopásnál meg az ereszesnél kezdeném, hanem a nagyoknál.. had hulljon a férgese... a kicsik közül addigra a nagyrésze már úgyis a romok alatt reked valami más pitiáner ügy miatt. és akkor csak hozzá kell csapni a büntihez..."
Nyissuk ki az aktakat. Onnantol minden fekete es feher lesz. Aki ugynok volt,barmilyen modon,attol igy,vagy ugy,de elkoszonni. Es johet az igazi fekete/feher. Csakhat ugye tul sok az erintett,meg a konzervativ keresztenynek hazudott vonalon is. Meg kb ures lenne a parlament.
Ne egesd mar magad...te,akit nem egyszer kertelek/kertunk,hogy valaszolj,aztan tettel ra. Hagyjuk mar... Mire valaszoljak? Oke,nem tartozol sehova. Koszonjuk,nyugtazzuk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)