Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Lattam. En mar csak rohogok a vergodesen. A baj akkor lesz,amikor rajonnek,h ez kontraproduktiv,de azert a josagban azert benne kene maradni,meg ha mar a honvedseg is rendelkezesre all,miert ne... Na,akkor lesz itthon egy pici feszultseg itt-ott
Hát, inkább arra hajlanak a vélemények hogy kevésbé lesz visszafogott az átadott fegyverekben, legfeljebb majd kér is cserébe valamit…. Tényleg nem kellene őszi sárnak lennie?
"Látjuk, hogy nagyon frusztrál a sok sötét ember, akiket a te mérhetetlen intellektusodnak el kell viselni. Megértjük, tényleg, de miért nem hagyod meg őket ebben a sötétségben, és te miért nem keresel egy olyan helyet, ahol a hozzád hasonló zsenikkel vagy csak összezárva? Legközelebb már segítünk ebben."
Úgy látom itt csak te mész jó irányba, a sok hülye, meg szembe veled az autópályán. Nincs ilyen érzésed? Nem furcsa? A józan paraszti ész mit súgna? Téged mikor igazol az élet? Amikor megjön MegaFO$tól a fizetés? Abban a pillanatban érzed, hogy jó úton vagy? A kormányt is igazolja az élet gdp -0,8, új gazdaságpolitika kell, mert ez is jó volt, de most kell egy jobb! Mai kincstárjegy aukciók is besülve, ez volt a 4. Marcinak még sok a kamat, piacnak meg kevés ;) Na ki lesz az erősebb? A népNEMZETTHY szhuverén unortodox csüngőhasú hortobágyi jobbÓldali szotyiköpő mélykERESZténykonzervatív ómAGYAR kanyarban előző és mindenkiahátunkat nézi gazdaság vagy a PIAC? Aztakupoláját chfhuf 439.167 +1.760 (+0.40%) chf ma lehet magasabban zár, mint 2022.10.13. án a 434es euró napján. Ez siker?
Es mire jogosit fel az,h ha valakivel tobbszor talalkozol? Az,hogy alja hazugsagokat mondj az elmeallapotarol? Par oran belul megcafolt,akit ilyen aljadek modon beszeltel ki. Mekkora egy hulladek vagy,te jo isten. Azt hittem,Szakacs Pisti viszi az elso helyet a xanax-szal,dehat te siman lekorozted.
A kutya és macskaféléket, de a madarakat is jobban kedvelem, mondjuk azok gerincesek. A csúszómászókat nem ismerem annyira, de biztos van aki kedveli őket, nem csak a horogra kellenek neki.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)