Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azért ha kiszámolod ha a tevékenységet piaci alapon vetted volna igénybe, khmm, nem mondanám hogy nem volt így gazdaságosabb. (azt persze nem írtam hogy pénzt is kereshettél volna vele, nem szólnék bele a szakmaválasztásodba)
Ez alatt azt értettem, hogy mondjuk nem fix XX pipes követő stop, hanem mondjuk manulálisan adott tf-en gyertyastopot alkalmazva. Vagy mondjuk supertrend fölé pár pippel. Vagy akár adott tf-en a megelőző LH fölé kicsivel. Vagy mondjuk a mostani m15 bearish slingshot trigger gyertya fölé kicsivel, mert a besült bear setup általában a legjobb bull setup. Ha pedig elsül az m15 bearish sling, akkor újabb aljnak kell kialakulnia belőle. Én mondjuk kontextusban azt tartom valószínűnek, hogy a IV hullám lassan elkezdődhet felfelé h4-d1-en, w1-en a "7-10"-es szabály szerint is közeleg az erős esés vége, + támaszzóna közepén van, momemtum kép is kezd alakulni kisebb tf-en, megvolt az RSI klimax m15-ön, de fordulós szignált még nem látok. Így kizárni sem lehet az esés azonnal folytatását. Nem tudom milyen tf-ben gondolkozik a fórumtárs, talán hetes célára volt, de hetesen nem lehet finomhangolni a pozit szerintem, főleg, mivel innen várt trendfordulót, ha jól emlékszem. Így általánosságban a scale out, és valamilyen követő stop alkalmazása a nyerő védelmére szerintem ilyenkor a jó stratégia (akár manuálisan kezelve a pozit). Így lesz fix nyerő már a zsebben, és potenciálisan a nyerő egy további része le van védve, ha pedig tovább esik, akkor pedig még több nyerő lehet. Ha viszi a piac a stopot, akkor majd úgy is jön az újabb setup akár bear, akár bull irányba.
Már szétvertek szinte mindent, van még valami, ami működik normálisan? Épp ma olvastam, hogy jövőre tervezik felújítani az egyvágányú Soroksár-Ferencváros szakaszt (kétvágányúra), miközben a két vágány már kész van Soroksár-Kelebia között a Bp-Belgrád részeként. Ez se fog elindulni jövőre szerintem ilyen remek szervezés mellett.
Amúgy is károgók, lássátok a FO$rintka mekkorát mén?? kedvem lenne táncra perdülni és eljárni a győzelmi csűrdöngölőst, a sok jó intézkedésnek hála, itt a legjobb a világon (néhányaknak) figyeljétek a FO$rinterőt 407.142-0.603 -0.15% -0,15% erre most kicsit föláll! előtte a 20 egység esésre semmi, az is win. https://www.facebook.com/100059625731370/videos/2142080942804842/
Ezek nem tudják élvezni az életet haggyad őket! Egy jó vacsora, egy jó bor, beszélgetés szeretkezés a barátnőddel vagy barátaiddal... Legyen eszetek! Merjetek élni. Nem tudjátok mit hagytok ki!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)