Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Boby
Boby ma, 08:10
Előzmény: #81697  Boby
Az is lehet, hogy a c*gó hamarabb lövetne, minthogy kamatot emeljenek. Amúgy nehéz a ráció mentén megközelíteni a kérdést,mert ők sem amellett játszanak. Egy dolog a fontos, hogy orbán megnyerje a választást,le vagy elnyomja az ellenfeleket. Bármennyire hihetetlen,ennek van alávetve minden.
Josti ma, 08:08
Előzmény: #81695  Adi
Szerintem tesztelik a szektán a 400+ árat, szoktatják a népet, aztán ha ez megfelel, akkor valahol 500 alatt. 480-ra tippelnék.
geza77
geza77 ma, 08:06
Előzmény: #81694  EURHUF_goes_to_haven
Így van, ahogy írod. Törökök csődbe mentek az elmúlt 14 évben?  Hallod, hogy baj lenne? Fizetőeszközük 2,1 ről 35,5 re gyengült eurónként. Nincs ott baj. az nincs is 17szeres gyengülés. usdhez képest 1,5ről 34,3ra ugyanezen időtávon , ami 22,86 szoros gyengülés csak.
random 2000 évektől a czk és hufal összevetve   
https://imgur.com/a/Nu1DT4s
Boby
Boby ma, 08:06
Előzmény: #81695  Adi
Amikor úgy érzik, hogy a további gyengülés már a hatalmuk elvesztésébe kerülhet.
zsopack ma, 08:00
Ebből HUP ( Hungária Pengő) lesz hosszabb távon... 
Adi ma, 07:54
Előzmény: #81688  bronz
Hun a pénz Navcsi ? 
És még ott van a közelétben zsíros pénzért  szégyen. 
A végtelenbe  és tovább fosint
Szerintetek hol az a lélektani szint, ami rákényszeríti őket a kamatemelésre, tippek ? 
Előzmény: #81693  geza77
Nem tudom olyan időtávon nézni a görbét, hogy ne extrapoláljam lineáris regresszióval egy exponenciális görbére... (török - argentín út). Nem jó a helyzet, de nem is tragikus...
geza77
geza77 ma, 07:49
Múlt heti hetes gyertya korrekciónak tűnik eddig. Nem telt el indulásunk óta 2 hónap a 390 szintről és 20 egység pluszban vagyunk. Eddig. Negatív erő van a FO$rinban.
geza77
geza77 ma, 07:42
Előzmény: #81677  geza77
Szépen kielemzi a helyzetet tűpontosan rávilágít a rendszer működésére.
Könnyebb megérteni a helyzetet a mai Magyarországon, ha tudjuk mi történik.  --> Az Adrián, Hatvanpusztán, és a :  
(Nem telik banánra?  és fél banánra? Egy hiánypótló megoldás. Van még hely a világon, ahun fél banánt lehet kapni?  és ahun valaki megveszi? )
https://imgur.com/a/bC3rw9y
Előzmény: #81690  N0MAD
Nekem néhány ismerősöm már kiköltözött Sopronból inkább Ausztriai falvakba, kevesebb ingázás, kevebb stressz. Ha házat akarnak venni az is sokszor olcsóbb, vagy egy árban van. Természetessen a nyelvet megéhetési szinten mint beszéli, és 3 ról tudok aki a politikai helyzet miatt költözött, elegük lett, vagy olyan szférában dolgoztak amit a NER tönkre tett, vagy veszélyeztetett.
N0MAD ma, 07:34
Előzmény: #81686  EURHUF_goes_to_haven
Szerintem nem teljesen így van.
A,teljesen versenyképes tanult, nyelveket beszélő réteg egy része (kénytelen-kelletlen) itt is meg van fizetve, vagy már kintre is dolgozik. 
A “betanított munkás szintű” réteg jó része meg simán tud ilyen munkát bárhol végezni. Húsüzemben, hűtőházban, vagy magyar nyelvű irányítás nellett nagyon sok minden elvégezheto.Építőipar. Munkasszállás, nyugatról ingázás, vannak lehetőségek.
Ok, a “közmunkás szintű” r étegnek kevésbé.
Bár olvastam cikket hogy mennyivel jobb bécsben lenni hajléktalanszállason, ajánlgatták magyarok…..
Szóval mozdul ez, a kikoltözőkhöz hozzá lehet csapni az ingázók és időszakos kint munkát vállalök számát. Ha meg esetleg itt jobban romlana a helyzet….
bronz ma, 07:32

Kicsit korrigálva, ez zajlik ma.
azt láthatjuk, hogy a kormány cselekvés helyett konzultál, nyilatkozik és jobb híján az ellenzéket, Brüsszelt, Sorost szidja. Ez nem politika, ez nem válságkezelés.
bronz ma, 07:26
411 Ft felett indítjuk a napot.
Egy kis múltidéző Navracsics "mindjártjönnekazEUpénzek" Tibor, Fidesz szekértolóval.
https://24.hu/belfold/2011/10/04/navracsics_kormany_felelos/
"Ma délre a forint elérte a 300-as euró-átváltási árfolyamot. Senki sem tagadhatja, hogy ez egy lélektani határ. Egyrészt azért, mert a devizahitelesek nehézségeit tovább fokozza, másrészt azért, mert ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát – mondta a Navracsics Tibor 2009. február 3-án. Hozzátette: „azt láthatjuk, hogy a kormány cselekvés helyett konzultál, nyilatkozik és jobb híján a Fideszt szidja. Ez nem politika, ez nem válságkezelés”.
N0MAD ma, 07:25
Előzmény: #81685  EURHUF_goes_to_haven
Multiaccos harcos esetén elég torz statisztika, de a becslésért mindenképp,jár a pont.
Előzmény: #81684  bronz
A fiatalok szeritnem jó része 2 részre osztható. Van egy kisebbik réteg aki tanult, nyelveket beszél, ő szinte probléma nélkül tudja elhagyni az országot, és van egy kvázi funkcionális analfabéta réteg, aki max egy betanított munkára képes és igénye sincs a tanulásra... Az utóbbit szerintem tökéletessen tudja uszítani a fidesz, az előbbit nem. Az arányok a nagyonnak kérdés.
Előzmény: #81584  EURHUF_goes_to_haven
Ma reggelre 25-6 lett. Ez ha jól számolok 19-81%....
bronz ma, 07:21
Előzmény: #81678  EURHUF_goes_to_haven
Tóni valószínűleg választás előtt dobta volna be a manipulált hangfelvételeket, sodródnak az árral, nem náluk van már az irányítás.
A pedofilmosdató FideszMP kommunista pártnak leáldozóban van, innen lefelé visz az út. Szerencsére a fiatalok körében alacsony már a támogatottságuk.
Előzmény: #81681  N0MAD
Inkább bolygók közötti. Szerintem az nem kérdés, hogy az emberiség hiába a rengeteg öszegyűlt tudás ki fogja pusztítani saját magát. Akár úgy hogy élhetetlenné tesszük a bolygót, környezetszennyezéssel, feléljük az erőforrásokat, háború vagy ezek tetszőleges kombinációja.
Előzmény: #81681  N0MAD
Inkább bolygók közötti. Szerintem az nem kérdés, hogy az emberiség hiába a rengeteg öszegyűlt tudás ki fogja pusztítani saját magát. Akár úgy hogy élhetetlenné tesszük a bolygót, környezetszennyezéssel, feléljük az erőforrásokat, háború vagy ezek tetszőleges kombinációja.
N0MAD ma, 07:11
Előzmény: #81679  EURHUF_goes_to_haven
Ó, országok közti verseny is van? :D

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek