Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Oda teszi ahova akarja, most épp feljebb akarja tenni, hogy nyerészkedjen rajta... Nem lepődnék meg, ha ezt a gyengítés korrekciót mindekét irányba nyerészkedve játszanák meg...
Azt nem értem, hogy a tisza, miért nem plakátolja ezt ki... Én úgy csinálnám hogy az utolsó 2 karakter LED panel ami minden nap változik :D és aláírnám hogy ez egy 10 fős haveri társaságnak hány évnyi napi rekesz sör, hogy a szegény munkásnak is érhető legyen hogy ez mennyire undorítóan mocskosul hihetetlenül felfoghatatlanul sok pénz... de van ár... ahogy vodára is volt meg a reptérre is...
Tekintve hogy németországban élek, még jó. De nyugi FINbank :D. Illetve van még játszós pénz 2-3k€ Revoluton is mert veszélyesen kell élni, meg kell az adrenalin a irodaimókusnak ;) Illetve no para mert a Hitelem az az a BB nél vagy.. izé akaro mindeni MKB nál.. izé akarom mondani takarék... izé na a MBH... Tudod mit ? LÖLÖ bankja akárhogy is híjják. ;)
Év végén cirka 400 milliárd Ft EU pénzt bukik el Magyarország a Fidesz miatt, nemrég volt erről cikk. Plusz ott van még a 80 milliárd Ft és napi 1 millió eurós büntetés, ami továbbra is ketyeg. És az elvakult rajongóik szerint ezek nem hazaárulók. Akkor mik?
Ejnye, német számlán?! :) Igaz magyarok valamelyik NER banknál tartják OBA garanciával, mert az mindenre is elég a kommunikáció szerint, gyakorlatban meg egy Soltvadkert és Vidéke Takszöv csőd szinte teljesen lenullázta és az csak egy takszöv volt, nem egy közepes vagy nagy bank.
Igen én is ezt várnám racionálissam. Gyakorlatilag ki van jelentve, hogy EU pénz már nem jön, és ha jól tudom egy részét már 100% hogy elbuktuk, de talán még van valami elméleti esély... de amíg az van addig mondhajták, hogy amiatt nem vágtak bóvliva.. amúgy szerintem rég le lettek fizetve.. hisz aki akarta már a 430 as EURHUF nál is, illetve amikor 18% lett a kamat... Ileltve, hogy hajlandóság sincs az EUpénzek megszerzésére,mert nincs rá lehetőség.. Hogy ezt hogy nem árazzák be ? Az a csoda szerintem. De én is 1-2 éven belül nagy mozgást várok. 1 nagy pakk Ft ban a hitel számln kamatozik (egyenlítő hatás) EUR meg a némeg számlán kicsit nagyobb pakk :).
Nem sok kormány mondhatná el magáról, hogy kormányzásuk alatt kétszer is bóvliba vágták az országot. Legutóbb, mire bóvli lett, már beárazódott, nem volt nagy földrengés. Ezúttal nem biztos, mert a számok még rosszabbak, mint akkor voltak.
Inkább tartom a lóvét rothadó nyugati euróban, mint jó magyar forintban. Ha gebasz lesz a nagyvilágban, akkor az euro sem ússza meg, de a forint aztán főleg nem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)