Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele szerintem nekem annyira nem jönne be a kínai pontrendszer... 2x piroson megyek át a zebrán aztán nem kapok hitelt stb...
Dátumtól függetlenül ugyanazt várom, amit eddig is vártam orbán alatt. Távolodás az EU-tól,annak minden következményével. B verzió, hogy valaki más kerül kormányra, akit erőszakkal megpróbál megpuccsolni a maffia. Biztos sokan azt mondják, hogy elvakult h*lye vagyok,de orbán személyisége és az elkövetett bűnök súlya,nem engednek más utat. Van még egy C lehetőség,de azt nem áll módomban.....
Az lesz a szép,mikor reggel megáll a ház előtt a fekete autó és jönnek házkutatást tartani, hogy hol a tegnap vett valuta!? Te meg a másik szobában majszolod a bankjegyeket,mint a Sanyi bácsi az Eldorádóban. Micsoda fricska, hogy a Szamóca is ennek a rendszernek a talpnyalója!
Azért az komoly, hogy egy végrehajtó hatalommal nem bíró szerv magán bankszámlákra kéreget rá... De már biztos benne van ez is a Zalaptörvényben, hogy ez legális, sőt ez kívánatos mivel szólnak, ha az ember rosszul költi el a pénzét... Hát nem kedvesek ???
Most azert mar amikor eurban dollarban jobb kamatot kapok mint hufban - mostani elerheto eszkozok, akkor nekem mar meggondolando a nagyobb deviza arany.
Nem szeretném túltolni, de itt tartunk.https://atlatszo.hu/kozugy/2024/08/12/kiperelt-keresek-maganszemelyek-bankszamlairol-is-kimutatasokat-kert-a-szuverenitasvedelmi-hivatal/?fbclid=IwY2xjawEmxbtleHRuA2FlbQIxMQABHfaEZgVZ1dqhQZxZTJ9ipbqswS9UPPt9ece7BDzCcIayk51XQsDzg-WAFw_aem_gn_ALNgGLxQ2QcECwg7wVg "Kiperelt kérések: magánszemélyek bankszámláiról is kimutatásokat kért a Szuverenitásvédelmi Hivatal"
Folyamatos forintgyengülés várható ahogy eddig is, de ti túltoljátok a várakozást. 3 éve volt 360 ez euró, most meg 394. 10%-ot sem gyengült 3 év alatt. Hol van ez a krachtól? Ja tudom, az majd csak jön. Lehet, de ha az is csak pár hétig tart akkor hú de félek tőle.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)