Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A geci nem azért repked, amiért sokan gondolják. Pont leszarja ő az ártatlan áldozatokat. Neki pont az az érdeke, hogy minél jobban elhúzódjon ez a háború, annál tovább lehet vele riogatni a 2M agyhalott birkát, veszélyhelyzetet hosszabbítgatni, újabb különadókat kivetni, stb.
Egyre jobban viszket a tenyerem. Meg hát a devizaváltási illeték is kellett. Megspórolhatnám azt is, ha még most ugranék... Ha beragad az álompapírom ha nem, a feláram mostantól +5% lett. Ha lesz majd ilyen PMÁP sorozat, akkor veszek/átrakom, ha nem akkor leépítem nullába.
Az újabb KáderSH inflációs szám tükrében egyre jobban érdekel, hogy a cirka 7000 milliárdos PMÁP állományt miként kívánják pótolni, amikor az MNB 2000 milliárdos hiányát se tudják kipótolni.
Ha megkerdezned az utca fideszes emberet,hogy definialja neked,ki a migrans,lehet h 10/10 csak makogna. A vendegmunkas ugyanugy migrans,hiszen nem a lakohelyen vagy szuletesi helyen keresi a megelhetest. Dehat...
Pont ezt mondtam anno a pmapra. Allint tolni hulyeség de van helye a portfolióban. Ha meg nem fizetik ki pont az lesz a legkisebb bajod két hatarkerítés között kúszás közben.
Az mar reg opcio. Budahazyt nem a semmire engedtek ki,csak jelenleg hibernalva van. Ha 26ban a Tisza valahogy megszorongatja a Fideszt,ne adj isten, nyer,azt gondolom,kemeny idoszak kovetkezik majd belpolitikailag.
Eleve csaloka,mert Budapesttol van merve. Nemreg Kijevet lottek,az sem ott van. Lehet h nincs 50 kilometer a haboru es koztunk,de nem vesszuk eszre a valos veszelyt,elbagatelizaljuk. Kozben maholnap mar minket lonek az ellenzek miatt. /i
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)