Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Túl sok idejük nem volt, elment az év fele, megvárták a választásokat,de utána bele kellett húzniuk. Sztem a kötségvetés így is gatya, de majd az elhúzódó háború remek indok lesz. Mondjuk akkor nem tudom, mit repked V. a világban békéért kilincselve, miközben látják, hogy elhúzódik, de nyilván ezt a pici apró összefüggést az M1-en nem mondják majd be. Jut eszembe, a lengyeleknél az elhúzódó háború milyen megszorításokat eredményezett? Cseheknél? Szlovákoknál?
De háború van, értsd meg. Ez most mindenkinek nehéz, Mészáros és a többi stróman is nehéz helyzetben van, egyre jobban kell figyelniük, hogy kerüljék a nyilvánosságot. Emlékszem a rezsipara elején szegény Kocsis Máté az egyik akváriumát eladta. Azzal is mi lett? Tudunk a halakról valamit? Érdekel egyáltalán a sorsuk és hogy szegény Máté ezt hogy viselte? Lehet az italba menekült.
Az a mi szerencsénk, hogy van nekünk Viktor apánk. Gyurcsány jobb lenne? Tényleg, ezzel az érveléssel így most mi lesz? Lassan megszűnt a feri és csapata, már árnyékuk sincs.
Talán ha az ország gyönyörű lenne, leszne, voltna…. Várjál, dehát így van! Akkor csak egy kávét kérek. Meg talán az eus polgárságot mutató útlevelet, más nem is jut szembe.
Tessék mondani, ez itt az elmúlt ezer év legjobb évtizedének a csúcsa, a vége, vagy csak a mégjobb évtized kezdőpontja? Csak jó lenne tudni miközben a következmények dildója üvegszilánkokon csikorog az állva tapsoló tömeg outputra tervezett résében. Részében! Részében! A boldogabbik részében.
Sajnos nem mindegy, beletettek az arfolyamba alacsonyabb valtasoknal a tranzakcios illeteket. Ha tudsz es nem kell megadni adoszamot (amit ketlek) akkor adj meg kintit.
ez így van! Amikor meg emelkedik mindennek az ára, arról nem a kormány tehet, hanem a köcsög multik, az éhes vállalkozók, mert itt mindent megtehetnek és csak velünk magyarokkal! Mást nem akarnak kizsigerelni! De ez nem a kormány hibája! Igaz ő nem tesz ellene semmit, valójában ő gerjeszti és zsebeli be a hasznot, de ezt az egybites funkcionális analfabéta szavazótábor nem látja! Bandinak a példája jó! Mit akarunk még, ha van fedél a fejünk felett és van mit ennünk??? Kocsiról is lassan lemondatják a népet, mert luxus! Már látom itt ott a kommunikációban a felbukkanását. Nyaralni régen sem mentek, akkó most minek?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)