Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
CHF ez az EUR CHF grafikonja, hetesen. HA lefee tart: akkor a CHF erősödik. (EUR gyengül vele szemben) HA felfele tart, akkor a CHF gyengül (EUR erősödik vele szemben)
Lassan eladom nektek a 370-es vételt. A stratégiai B54-es (ez egy gerinces 354) még tabu, a sárkányellátó érdeklődik érte. És ez nem egysíkú gondolkozás, viszont 51%-ban minimum igazam lesz.
Beszéltem ma egy ismerősömmel a foci vb-ről,akit amúgy nem hallottam még sosem politizálni. A tegnapi eredményről az volt a véleménye, hogy úgy érezte, mintha Brüsszel ezzel a mérkőzéssel akart volna visszavágni.😭😭😭 Az anyagi kár qrva nagy,amit orbánék az országnak okoztak,a mentális, megfizethetetlen !
a csati teteje, 404-405, vhol. júl 10-ig max. eközben, plus500 forex, usd pozítiv carry már nincs, eur 1,39%, chf-szemben még 3,6% körül van, ez már nem acélos.
Varga eddig is, ezután is kirakat figura lesz Marcival szemben. Amolyan mondt te a te hangod mélyebb, vagy eddig mindent hülyeséget én mondtam, mostmár te is mondj valamit.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)