Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azért ez nem ennyire egyszerű. Egy súlyos valuta valsag eseten te is megérzed, hogy a nyakadba öntik, legfeljebb kevésbé. Kockázatot kezelni lehet, de teljesen eltüntetni nem.
Ja,csak fura volt ez a repahegyezos dolog,gondoltam szolaltassuk meg az ellenoldalt is. Egy 405 os fordulo nekem tobb,mint idealis lenne,felolem ott lemehetne 380ba is.
Kár élethalálharcot csinálni ebből, jövedelmemeim ügyis lekövették,jelentős megtakarítást nem tart az ember forintban bankszámlán, a közmunkás meg vidéki minimálbéres rétegek meg maguk kérik és szavazzák meg maguknak ezt, legyen meg az örömük. Ha négyszáz akkor négyszáz, ha 350 vagy 450 akkor annyi. Abból meg kár vitát indítani hogy az mnb adósság, a forintúlsipúlyos államadósság szempontjából a gyengülő vagy az erősödő pénznem az előnyös. Illetve hogy miért nem akartak egy viszonylag stabil pénznemre váltani. Kevésbé izgat a jövőre nézvést mint az eü meg általános helyzet. Az árfolyamot lehet egyénileg kezelni, a vakbelet vagy egyebeket nehezebb.
Remlik,hogy 369nel meg volt itt par delikvens,akik nagyon vartak a 350et,csak aztan azota eltelt egy ev,350 bacsi meg nem jött. Nem szabad fullba tolni,pont emiatt.
Amikor 2024 márciusában megközelítette az EURHUF árfolyama a négyszázat sokan akkor is itt hegyezték a répájukat, hogy végre eljött az igazság pillanata...
Most pihennek, mondjuk madein karácsony körül tűnt el! Szaunázni ment akkoriban Sz@kács Pistánk, szerintem beszorult... * Ilyenkor ez nem az ő hibájuk! Az erősödés nekik volt köszönhető vitathatatlanul! Hiszen ők emelték meg a kamatot, aminek semmi hatása nem volt semmire és nem a nép fizeti meg! Sem a boltok polcain, sem pedig megszorításokkal. hiszen azok nem lesznek! Kiigazítás lesz! DE NYUGODJUNK LE A 3,14CSÁBA, EZEK KÖZVETLENÜL NEM FOGNAK ÉRINTENI MINKET! (csak közvetve) "ezt anélkül fogjuk elérni, hogy bármilyen jóléti szolgáltatást,
bármilyen, az embereket közvetlenül érintő, állam által biztosított
szolgáltatást vagy juttatást megvágnánk."
Hol lehetnek ilyenkor az erősödés irányú szakértők csak azt tudnám. Valahogy nem megy a “négyszázért ajándék mi, hülyék! Hahahahaha” jellegű szakértés. Vajon mato ezen a héten kevésbé zseni mint szokott lenni?
Megvót a 15 egység is nem is esett 4% még hol külső, hol belső, hol a kettő miatt összesen! 397,686 Erő van a FO$rintban. FO$rint +3,67% zlotyi +2,28% usdeur +0,83% cseh korona +0,27% román lej +0,03% szerb dínár -0,04% https://imgur.com/a/AalN16n
Majd holnap reggel bemondja vitya a Kossuth-on hogy "háborús hozzájárulást" követel prüsszel és jöhet a békemenet :) mato meg helyre teszi kedden a kamatot aztán meg is vagyunk.....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)