Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
S&P doji Eur USD csordogál Kíváncsian leszek eurplnre. Ma 0,56 Eur HUF napi max közelében zárt. Nem látom az eu-s karavánokat, szekereket. Nem tippelek mi lesz holnap.
Több mindent összemostál... Kisvállalkozók és magánszemélyek elleni vagyonvizsgálatok 2004 környékén kezdődtek. Gy. találta ki! 2010 után abszolút megszűntek , még azokat sem vizsgálták akiket pedig illet volna...
fura, nagyon fura.... Von Der Leyen is másnap ki volt plakátolva Soros JR-el miután a csúti/rogán kiadta hétvégén az új közellenséget, de a nő csak legyintett amikor megmutatták neki az új műsort, és tényleg nincs akkora szájkarate mint pl év elején
Ezt már ismerjük! Mikor az mszp-szdsz-es politikai potentátok kézenfogva a fideszesekkel együtt,ürítették ki az állami kasszát, utána a mikrovállalkozások tulajdonosain csináltak vagyonosodási vizsgálatokat, a nyuggereknek meg kitalálták a vizitdíjat. Nem változik semmi,csak az elnevezés, meg hogy kivel hajtatják be a politikusok által ellopott pénzeket.
Őrült nagy a csönd, és még csak nem is váratlan, nem véletlenül ment svájcba aki ment. Csak így megérzésre itt valami csúnya készül. Sima nemet mondhattak volna, meg majd-ot is. Azt már írtam hogy ott is politikusok ülnek, nem kockáztatják a karrierjüket pláne választások előtt hogy rájukégjen a pénzügyi kónnyelműség es az alapértékek leszarása. Az nem lepett volna meg. De ez a csend…. Mi lesz itt, 7-es cikkely? Eus források számonkérése? Per? Fura előérztetem van.
Hát hozzánk is akkor jön majd zsozsó amikor oda.. Ez már előre borítékolható volt.. Kormányváltás után.. A csicsóka megint bebizonyította nagyon sokadjára, hogy ha megszólal, akkor amit mond annak hírértéke van, de csak totál kifordítva.. Megy a sunnyogás, a buli elmarad, erről nem beszélnek a Ner tv ben napi 24 ben.. Nyilnak az értékpapirszámák ha kell ha nem, el kell adni az alompeppert.. kíváncsi vagyok meddig eszi még ezt a nép meg.. Nem lesz itt mérföldkő teljesítés.. Ezeknek a következő évtized is kevés lenne rá ha lassan két év után is csak itt tartunk.. Minket kifelejtettek megint.. Vajon részben már végleg elbuktunk egyes forrásokat akkor mert mint ha ezt is emlegették volna, hogy olyan is lehet..? Annyira jelentéktelennek tartják a Csutit, hogy még a nagy Nemzeti konzultációt is le**arják brüsszelben.. Méghogy kikényszerítik kivétózzák a zsozsót ukrajnán keresztül, emlékszik ugye mindenki.. megint megvan az eredmény.. Mekkora hazugságkampány ment itt.. Azthitték hogy ugy lesz mint tavaly volt.. Kapunk igéretet.. Amit el lehet sózni győztünk ként.. Lehet azt sem akkor? Nagy a csend..
Hát akkor vissza kell venni a lenyult pénzeket.. Lehet kezdeni mondjuk lölőnél.. Az elég lesz a költségvetési hiányunkra bőven.. És szépen sorba mindent visszavenni mindtől Nerniában..
Szia! Te melyik párokat szoktad lekereskedni? Csak mert egy ideje a Forintot én sem szeretem a magas költségek miatt. Viszont az EUR/USD-n kívül nem nagyon néztem mást. Nekem olaj/gáz/ezüst/ meg pár főbb index van a listámon.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)