Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Sztem PLN miatt tartjuk magunkat, ott nem tudom mi van, de itt kamat csökkentés lesz. Érdekes lesz a kövi pár nap. Valahogy nem érzem a nagy happyt, de BUX is még tartotta magát, igaz OTP-nek odabaszcsiztak kicsit, bár sztem ez csak kóstoló az őszi black swan-hez képest. Mert úgy gondolom jönni fog, csak nem tudja megmondani senki mi miatt lesz, de ez a lényege vszínű ;-)
Lehet a nagy semmi következik, USA döntés és duma szintjén is. Ha ez van, akkor talán a józan ész, a gazdasági realitások és jövőkép kerül előtérbe. Persze mindez illúzió, hiszen a manipula és a függöny mögötti emberkék döntenek. Kint dupla csúcsok kb. Itt is. Közben az üres államkasszákról, ktgvetési deficitekről, inflát alulról messziről néző növekedésről még nagyon szó sem esett a mainstream médiában. Azt gondolom, lesz egy kis ocsudás, amikor mindenki újra kalkulál, na akkor lesz átárazás. Nem csak nálunk.
Biztos nem emel? Mindenki borítékolta, hogy nem de mi van ha mégis? Ezt a verziót már beárazták. Nekem gyanús. Kérdés, mit nyer USA a bitang erős dollárral? Viszont egy emelés, az büdös nagy zakó lenne ...... Hány óra a bejelentés?
Durva, de szinte alig volt mozgás certiben. Én sem vettem. "Hallgattam rád, és - a józan paraszti észre- magamra", nem kell mindig poziban lenni. Jövőhéten alig leszek, pedig pont kamatdöntés jön. Közeledik megint a péntek, ahol ismét kicsi forint erőt várok, ha a FED nem borítja ránk a bilit.
eur usd próbál 1.07 fölé kerekedni. EUR HUF 383.2 pöckölgetés sokadjára, 4h-n 7-8x ütötte már. MA50W 387.1 MA200D 381.9 MA50D 383.13 (mintha ez tartaná), meg a sokak által említett "aranykereszt", amiben én egyáltalán nem hiszek. Nem jönnek a 10k-s certibálnák. Nagy a bizonytalanság a FED miatt, bár vannak akik már leadták a voksukat (TL mellett, bár jóval kevesebben, mint legutóbb 382-nél, durván 1/3 annyian). Jövőhéten kedden MNB kamatdöntés. Ha szakad a forint 383-ról, meddig jöhet le? Te hogy látod?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)