Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Meglátjuk,mi lesz,első körben a 392őt kell megenni felfelé,aztán utána 395,afelett öveket majd becsatolni. A 360at váró forint shortosokat innen üdvözlöm. A beültetés sikeres volt :)
vettem egy kis usd huf TL-t, azért azt, meg jobban várok egy nagyobb impulzust USD-blő, mint eurból. És mert usd huf tl-t 1 pötyivel vettem az árjegyző előtt. ha megy, mindkettő megy, kb.
Amikor több nap oldalazás szokott lenni utána mindig nagy kitörések jönnek felfelé. Ha jól nézem már lassan a 9. napnál vagyunk és semmi. Hacsak nem kiáll majd valamelyik b@lfasz és bemond valami brutál répaságot, ahogy szokták.
Azt hittem mekkora poziról maradok le. Tegnap volt 99-en eladó...a vételi árjegyző még mindig csak 96... Én 4h boli középre visszavárom, ez kb. a kitörési szint 383.8 1h-n ez 384.2 Legutóbb is volt 385.3, aztán ment 383-ig le. Szerintem túllihegték ezt a fed-es Powelles beszédet.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)