Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Vmelyik nap ő vagy Gulyás Geri mondta, hogy "letörik az inflát" és "emelik a béreket"... ezt így együtt, növekedés nélkül, logikus. :) "Mondd, amit hallani akarnak" megy már megint/még mindig...
Ha a 354.5-ös USDHUF elesik, akkor bármi lehet. Ha elindul 354.5 érintése után fölfelé, akkor inkább rakéta. De olyan érzésem van, hogy nem fognak Jerome-ék egy "higher for longer" beszédet mondani most a Jackson-i kocsma előtt, szóval ha rakéta is lesz, szerintem nem ott lesz a trigger.
ez az 1H-s eur huf éjszakai emelkedés is érdekes, aminek persze lehet, hogy nem lesz folytatása. ma200-ra eléggé rá van feszülve (384.35) Powell bácsi ma beszél USA piacnyitás után, valamikor, ha jól olvastam.
TL56 120 -> 130 Betettem egy TP-megbízást, mert nem voltam gépközelben, teljesült is (holnap mindenképpen zártam volna). +7,6% a költségek levonása után, három nap alatt, egyben zsinórban a tizedik nyerő zárásom (minden sorozat meg szakad egyszer...) Aki akar, vegyen PMÁP-t :D
Erste árjegyző eltűnt. Nálam ez a rossz előjel. Legutóbb 388.5-ös csúcstámadásnál jártam így, 387.5-nél jött vissza, és 387-nél eladtam a pozit, és kemény esés jött tovább. Köszönjük neked Erste innen is!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)