Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
TL = gyengülésre fogadók "long" = erősödésre fogadók tehát long, mint erősödik, vagy mint gyengül? Bajlódtam! eur huf 1d https://kephost.net/p/OTcxNjU5.png Ami persze megint kaszinó. Vagy kihúzzák a tombolámat, vagy nem.
eur usd néha kicsit örömködik, ennek ellenére eur huf nem erősödik m5-ön most kellene jönnie egy újabb impulzusnak felfele, ha elindult +valami+. De az is benne van, hogy zuhan 1 egységet lefele.
Igen, de érdekes dolog volt megfigyelhető. Általában az EUR erősödéssel (EUR USD felfele halad) az EUR HUF is szárnyra kap, nem csak az USD HUF, míg most csak az USD HUF-ra volt hatása, példa: EUR HUF = EUR USD * USD HUF 382.5 = 1.086*352,2 382.5 = 1,088*351,6 Tegnap sokat erőlködött 383.5-nél, míg végül lepattant. Most megint itt tartunk, mi van itt 383.5-nél, amit ennyire védenek?
381.5-381.7-et végignéztük 4x Most 382.5, úgy, hogy az eur usd feljött 1.08-ról 1.085-re. EUR HUF = EUR USD * USD HUF Az eur usd felfele haladás "stagnáló" usd huf mellett emelkedő eur huf-ot eredményez. Mozi van. Amíg nem vagyunk 381,3 alatt, addig nincs gond.
Látszólag mindenki baromira nyugodt, tehát nincs semmi forgalom a TL certiknél, nem adták el a pozikat.Én sem. Napok óta ez van, hogy 17:00/18:00-ig jófiúskodnak, jön a frankó lefele kör a HUF-ban, eur usd bódogság, aztán 18:00 után jön a nyakleves, forint is ekkor kirúgja magát 383, elgyengül, majd 382-nél kezdi a napot, mintha mi se történt volna. Majd ha észreveszik a nagyok,h a fejük felett van az 1.085, talán lentebb húzzák megint.Mondjuk itt is láttunk már hasonlót, megmentik a világot egy nap, utána 2-3 napig lefele döngölik megint. Ha tippelnem kellene, 22:00-kor 1.085 alatt zár az eur usd
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)