Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kicsit más megközelítésben de egyszer társaságban felmerült, hogy annyi a dodónak meg a szuperhatalmi elsőbbségnek. Akkor mindenki kiosztott mert azt mertem mondani nem lefutott meccs. Nem vagyok benne biztos, hogy ez már az a kör de meglesz a paritás. Sőt ahogy mondod még több is …..
Webkincstar egészen véletlenül elérhetetlen. Pont mint a potenciális leminősítés idején volt. Meg mint a következő szakadás alatt lesz. De csak véletlenül, amúgy stabil a rendszer.
Mint a másikban írtam a forint játékszer lesz. Hatalmas kasza lehetőség a jó tradernek. Szomorú. Iszonyú veszélyes lesz, ha indul egy risk off period. Ha meg egy új risk-off esetleg megspekelve egy Macival, akkor nincs ami megallitja a gozhengert. Az elsodleges scenariom tovabbra ia brutal dollár erő. Bőven paritás alá új alj.
378,8 on zártam ma a shortomat, hála a jó égnek…:) optimista ember vagyok és várom ismét a beszállót, de mocsárra építkezik az ország sajnos, ezt jól tudják külföldön……385-390re ütik szerintem jovoheten a Ft-ot……USD erőt várok hetekig…
Vegre. Nem akarom elkiabalni de ez eleg csunya is lehet. A birkaknak vettek hetekig a semmire, ha most visszaadjak abbol csunya reccs lehet. De mar lehet csak egy alom
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)