Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az Audi már előtte bejött magyarországra, ès a tevèkenysègèt fejlesztette. Nem a fidesz miatt jön egy osztály magyarországra te szellemi nehèztüzèr 😃. A legfőbb paramèter a felsőoktatási expanzió volt ami miatt magyarország egy ilyen cèget el tudott látni. Korábban nem lehetett volna ezeket emberrel feltölteni. A 90es èvekben te nem akasztottál volna le sehonnan több száz - ezer fejlesztőmèrnököt. Nyugati nyelvet sem beszèlt senki. Veled ellentètben èn elèg sok időt töltöttem fejlesztőközpontokban, így nem kell egy honlapról tájèkozódnom. A fejlesztőközpontokkal egyèbkènt felesleges pèldálóznod, ott lipsik vannak mester. 😃 A kormány támogatottságát nem ott kell keresni, hanem itt: https://24.hu/belfold/2022/04/27/median-fidesz-valasztas-iskolazottsag-lakohely-felmeres/amp/
Ja, jól kibasztak az átlagemberrel. 1998-ban 5 millió alatt volt egy 80 nm-es panel, 2000-ben 15 millió, hála a gazdagoknak nyújtott, többször felvehető támogatott hitelnek. Jött az idóta fideszes haverom, hogy milyen jó, 5 millió beugró mellé a kormány ad 10 millió támogatott hitelt. Mondtam neki, mekkora egy barom vagy, eddig megvehetted a lakást 5 millió alatt, most meg kapsz mellé egy 10 milliós hitelt. Most ugyanez megy. Vicc! (Mellesleg örülök és köszönöm a Fidesznek, mert van pár ingatlanom!)
Elolvastad a honlapot?! --------------- "A gyár 2001 óta rendelkezik saját műszaki fejlesztéssel, az akkor átadott Motorfejlesztő Központban jelenleg több mint..." ------------- Milyen kormány is volt akkoriban? . Nekem valami fidesz rémlik. ...és neked? Nahát, nahát!
90óta..:)).Helyesbítek 48 óta.Az hogy egy lepukkant csalàdihàz 15-50 milliót érhet azt is az Orbànnak lehet köszönni.A csokkal pénzt vitt a rendszerbe.Nyugaton sokaknak van mütàrgyuk,részvénycsomagjuk,biztositàsuk nem feltétlen rendelkeznek ingatlannal.
Visszatérve a topik témájához ezt nyomtasd ki, https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Euro_exchange_rate_to_HUF.svg aztán hasonlítgasd össze a maszop rémuralma alatti ft árfolyamot 2002-2010 a mostanihoz kèpest 2010-től. Ha nem tetszik amit látsz csak forgasd el a lapot 180 fokkal :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)