Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Az Adblock plus beállításainál ki lehet szűrni a trollokat.portfolio.hu#?#div.comment:-abp-has(a.username:-abp-contains(TROLL)) Utána meg se jelennek a troll hozzászólásai." https://forum.portfolio.hu/topics/pannergy/8003?oldal=8320#8299239 Még részletesebben: "Madrid klónok blokkolása: az AdBlock beállításokon belül a speciális almenüben a saját szűrőlistához kell felvenni:
Köhömm te pontossan ugyanezt tetted velem.. Minden lehetséges módon leminősítettél mint "segéd" mérnök, vagy tengődő alkalmazott stb stb... BTW.. Le kéne szállni a felhőből meg a magas lóról és egy pici alázatot tanulni embertársaiddal szemben ;)
kiegyensúlyozottság, kiszámíthatóság, biztonság, tervezhetőség, ERŐ, , ja és béke biztos alapokon a jövő !! Ha nem itt élsz! Sehun semmi, ez meg olyanokat szúr fel... aztán jön valaki aki különböző pillanatokban rájön, hogy neki nagyon "kell" a FO$rint és jól belevesz. hányás ami itt megy https://imgur.com/a/radGvi9
Azt akarod ezzel a "nem loptam" dumával mondani, hogy pl. az adócsalás, sikkasztás is szépen hozott...neked. Végül is gusztus kérdése, hogy ki mire büszke éppen az életében.
Nem mondta az anyukád, hogy Tisztességes ember nem rágalmaz másokat vaktában ... --- Mellesleg jogállamban a törvény is büntetni rendeli az ilyesmit. Bár "közszereplő" esetén engedékenyebb a közszereplés tárgykörén belül maradva.
Nem a te egodnak szólt, hanem az enyèmnek ;) Egy high techben dolgozó fejlesztőmèrnök sokkal fenntebb áll a társadalomban anyagi ès nem anyagi megbecsültsègben a sèrtődött duguláselhárító kisiparos, kisnyugdíjasnál :))
Pont erre céloztam valamelyik nap, hogy a piac elhiszi hogy most akkor minden ok és minden stabil, de a profit vezérelt spekák még rápróbálnak, hogy valóban mindent megtesznek ? És így az egész gyűrűzhet tovább.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)