Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azért a 9 millió kicsit csalóka. Sztem legalább a fele nem foglalkozik vele, hogy ezen aggódjon. Vagy azért mert gyerek, vagy azért mert azt se tudja, ki a nemzeti bank elnöke. De attól még az alapképlet stimmel.
én is ezt szeretném! legyen 300 vagy inkább 150 befagyasztva 1 hónapra! (amúgy az elmúlt 6 kereskedelmi napon küszködik itt betyártallérunk, mint disznó a jégen )
Magyarorszag, en igy szeretlek, De ez csak szinjatek nekunk, hogy lassulni az mnb egy fuggetlen szervezet es nem orban utasitasara fog kamatot csokkenteni
O tudna intezni egy kis izgalamat orbannak. Nem is ertem, amikor azzal Tomi orban, hogy neki az a dolga , hogy az inflat letornassza es nem teszi a dolgat. En a helyeben tennem a dolgom, 27% napi, azonnal. Osszes megmaradt forintomat valtanam at . Es jojjon a balhe 😀
Forintból annyit tudnak nyomtatni, amennyit akarnak. Lásd ezek az ész nélküli hitelprogramok alacsony kamattal, valószínűleg nagyrészt a sleppnek. Eurót nem tudnak nyomtatni. Ha nem lesz EU pénz, majd jön mindenféle kínai cég euróval, a CATL is brutális összegű beruházás. Ezek az álnemzeti kommunisták a túlélésre játszanak.
Van itt pár forint erő hívő, én is kíváncsi vagyok, hogy ezt mivel magyarázzák majd. Gondolom a mocskos nyugati valuta kezd elértéktelenedni, a kormány időben kapcsol és megvédi a magyar családokat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)