Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ez nem tűimpulzus, hanem szájer féle rudi impulzus csak a mi népnemzetthy mélykERESZtény Vnuskarikánkba fo$ 404.280
+3.310
+0.83% pln 4.6778-0.0056(-0.12% ron 4.8903+0.0154(+0.31%) rsd 117.250+0.120(+0.10%)
Rövid távon bármi lehet, hosszú távon biztosan esni fog a forint. 2011-től eső trendcsatornában van a forint, persze volt benne oldalazás 2014-2020 között a 300-330 Ft/euró sávban, de aztán megindult tovább. Most szerintem egy 393-415 közötti oldalazásban van a forint, a 430-as kiugrással nem foglalkozom ott max a kuszaszem dílerének a telefonszáma érdekelne, mert brutál szert tolhat az öreg.
Én is ezen gondolkoztam, hogy kéne venni nagyobb mennyiségben, egyszer csak visszatalál 400 felé, deeee már nem tudom mit higgyek.. aztán lehet holnap vagy hétfőre megindul 380 felé...
Ja megvan mitől erősödünk, nem usa, hanem a jóságos g3c1, amit kiszórt a kicsi. Ha jól tudom OrbánIsten is Üzbegasztán felett repült: https://m.youtube.com/watch?v=yAWoVOw1UPg&t=48s Reméljük senki nem allergiás.
Már tegnap láttam a belvárosban a 390 es dollár eur vételt és nagy marzsot. Ma 385 volt a vétel mindkettőre. Ezek a pénzváltók mindig a chart elött járnak
Ha bárki elhiszi hogy ez a 2 termék (ami hamarosan a szürke szamár lesz a ködben) ténylegessen csökkenti az inflációt, ahelyett hogy a boltok mostmár tényleg odacsapnak a többi termék árának, mivel hogy ez már nem az első alkalom hogy elveszik a profitjuk egy részét, mi ok lenne rá, hogy ne csak a kiesés egy részével emeljék a többi termék árát ? Kezdem azt hinni, hogy bármilyen elvetemült és szürreális tényleg Stolz nak lesz igaza az inflációval kapcsolatban és hogy elérjük még a jövő évben a 30 at.... ( Mostani maginfláció jó indikátor az meg még mindig a holdra mutat) Hiába ha egy szenilis elnökünk lenne egy megalomán után mint Ámerikának akkor talán nekünk is csökkenne már... dehát mi maradtunk a megalománnál, igaz ennek nem a bőre sárga, csaka párjának a színe...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)