Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
És ez hogy nem vezet leérékelődéshez / elértéktelenedéshez / elinflálódáshoz ? Én úgy tudtam, ha pénzt bocsátanak ki fundamentunk nélkül (ami legyünk őszinték nem történt meg, mert az ársapkát nagyon nem nevezném annak) akkor az értéke fog még jobban lemenni. --> infláció / hiper infláció Szerintem nem nyomtathatnak pénzt, ahogy a deviza tartalékhoz se nyúlnak / nyúlhatnak . (Ha minden igaz ez volt is egy tengapi cikkben , ha megtalálom linkelem. ) És jelenleg pont emiatt nem értem hogy a 18% miért tartja meg a Ft ott a 400 as sávban. Az hogy pillanatnyi ideig az tény volt, de ez a kiadási oldalon is megjelenik , azaz a külker mérleg megint borul. Így hiába segít rövid távon ha már hosszú távon is kín fenntartani. Lefelé nem tudta át törni, pedig Palkó is lemondott.
Köszi a megerősítést, ezt sejtettem én is. Honnan lehet tudni hogy új forintot nyomtatnak, Nemzeti bank vagy valami kimutatásából ezt ki lehet olvasni?
Hol élsz , hogy ilyeneket írsz? Agyonvertek embereket, hosszú éveket ültek ártatlanul .(papok százai )-Ezek a kisebbek ? Kár rugózni, mi a kisebb és nagyobb bűn. De te is csak azért relativizálhatod a súlyos bűnöket,mert nem volt felelősségre vonás , és bocsánatkérés. Miért féljen a következő generáció? Bármit megtehet ! Nem lesz bántódása, ,hiszen eddig is így működött! Lám te is túl lépsz ezen könnyedén. Sajnos, a jövő generáció szempontjából is !
Éppen azért csinálták, hogy a forint ne szálljon el. Érdekes, nem csak te , mások is csodálkoznak az emiatt bekövetkező ft erősödésen. Igazad van , a külső körülmény nem változott. Ez is bizonyítja.
1. A régi rendszer bűnei sokkal kisebbek, mint ezeké. 2. A mostani rendszer bűne az is, hogy az régi rendszerből senkit se csuktak le A régi rendszerben ilyen gazdasági bűncselekmények nem voltak
Ez a 400,xx-es árfolyam számomra fura. 430 óta a kamat 13ról 18ra ugrott és más külső körülmény nem változott,javult. Ennyit számít a 18%os napi kamat és ha igen ezt bármeddig tudják tartani?
Még rendszerváltozás után sem csuktak senkit börtönbe , ezek szerint a diktatúrában nem voltak bűnösök. Pedig a következő generáció csak abból tud tanulni , ha az elődeik a bűneikért megfizetnek. Na ez elmaradt ! Vagyis ne várd bármikor is a nagykutyákat felelősségre vonják ! Sőt még bocsánatot sem kell kérniük , mert az elődeik sem tették azt meg. Sajnos !
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)