Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
De, természetesen hat, de továbbra is az a kérdés, mennyi lesz az egyenleg. Ha pozitív lenne, akkor tartható a lassú leértekelődés, ha negatív, akkor már gyűlnek a felhők. Az nem kérdés, hogy a politika a Ft további gyengülésére játszik. Én 420-430 körül mondtam, hogy nem szabad venni. Itt fogalmam sincs, bármi lehet, kispadról nézelődök.
Tényleg nem értelek Titeket. Leírtam, hogy az EUR "beszezése" lehet gond, most meg megismétlitek. A 18 % kamat kifizetése nem gond, nyomtat pénzt. A kamatfizetés akkor lehet kellemetlen, ha külföldi szereplőnek fizeti, mert az EUR-ba fogja váltani, de ez ugye szerepel majd az egyenlegbe, amiről beszéltünk.
S I K E R ! ! ! S I K E R ! ! ! S I K E R ! ! ! S I K E R ! ! ! S I K E R ! ! ! S I K E R ! ! ! Idén február elejéhez (354,93 EURHUF) képest FO$rintunk már nincs 13% gyengülésben sem, pedig az elmúlt 1,5 hónapban volt 22% esés felett is!! és mennyi lenne az euró, ha csak annyit gyengültünk volna, mint az adott régiós ország??? FO$ +12,86% 400,25 lengyel zlotyi +2,79% 364,83 horvát kuna +0,16% 355,49 cseh korona +0,14% 355,42 bolgár leva -0,05% 354,75 szerb dínár -0,05% 354,75 román lej -1,12% 350,95 S I K E R ! ! ! https://imgur.com/a/I6XgjET
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)