Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
sajat celra kellett egy nulla forgalmu szamla, naluk volt a legjobb, ami nem ner bank. csaladtag vallalkozoi szamlat naluk viszi, nem panaszkodik. elfogadom, hogy van olcsobb es jobb, de atlag igenyeknek megfelel :)
Ja igen, el is felejtettem, időm sem volt rá. Gránitnál vagyok, kellene néznem valamit helyette, ha lesz időm. Addig is tipp esetleg? Ne legyen NER-es.
bár van aki nem a pandák megmentésén fáradozik, más úgy boldog, ha a keze a tehén s.ggében van könyékig, egyesek meg a birkákkal szeret dolgozni!!! benne van a dalban is és mint látjuk mutyisztánban a legnagyobb biznisz a birkákkal való foglalatosság!!! https://www.youtube.com/watch?v=y0VLDH87ewA (hisz azokat folyamatosan nyírni is lehet és le is lehet vágni.. nekik mindenhogy jó)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)