Szerintem teljesen mindegy, hogy ki van az igazgatóságban és a felügyelő bizottságban, vagy éppen ki a könyvvizsgáló, ha egy cég üres és - talán ezért - nincs stratégiája.
Ha valaki a tárgyalótermekben és a katedrán tölti az élete nagy részét, az nem igazán szokott sokkot kapni ilyenektől. Inkább nevetőgörcsöt. :) Ha a közgyűlési napirendi pontokról írsz, akkor azok nem szoktak sok novumot tartalmazni, mivel csak az elmúlt gazdasági évről számolnak be, illetve társasági szerződést/alapszabályt és személyi változásokat tartalmaznak többségében, ami itt már nem is atipikus. Az üzleti terv okozhat meglepetéseket, abba meg azt lehet írni, amit akarnak, legfeljebb néhány hónap múlva módosítják. :) De ezért keressetek jól vele, várjátok az 500-as árfolyamot, azonban úgy gondolom, hogy egy újabb 10 %-os körre én előbb beszállok. :)
Látom, úgy kb. 400 ezer db. (40 millió Ft) van beragadva 100 Ft felett. Amíg az ki nem fut, biztosan tartják a 95-100 közötti árfolyamot. Utána zutty, vissza 80-90 közé egy újabb körre.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.