Szerintem nem kell ehhez név, csak egy blöff, egy link feldobása, és aki nagyon akar hinni benne, mert mondjuk 120-on bennragadt - ahelyett, hogy 100-on eladná és 70-en visszavenné - reménykedik, hogy 200 vagy inkább 500 lesz és nagyot kaszál.
Lefele, erre sem mozdult meg az árfolyamuk! Állítólag az OTP IT rendszerét fogja karbantartani, azt meg egy 5 fős csapat is évi 40 millióért elvállalja.
Nehogy bekapd a kék pirulát, szívnek nem jó! Usaba vannak már kiváló termékek ami erbarat de olyan leszel tőle mint a lovak! Ne dőlj be itt senkinek semminek😜
Konzervatív, monogám típusú vagyok, egy feleséggel és egy - már diplomata - gyermekkel, lassan 35 éve. Pride-n, valamint hasonló rendezvényeken és orgiákon nem szoktam részt-venni. :) Még egyetemistaként aktívan sportoltam, sorkatona is voltan (igaz, katonai ügyészségen, ami nem volt komoly fizikai megterhelést, de a kiképzést végigcsináltam), nem iszom, nem dohányzom, az ereim jó állapotban vannak, szóval azokat a kis kék bigyuszokat szedjétek csak Ti ahelyett, hogy sajnálnátok engem, de kösz a virtuális "aggódó" empátiát, könnyekig meghatódtam a figyelmességeteken. Szóval továbbpolíroztam egy kicsit magam, hogy el ne fogyjon a témátok, ha már a Szektában nincs. :-D
Vannak olyan élethelyzetek amikor szükség lehet rá.Pl amikor több nővel játszik az ember.De nem mondok ilyeneket mert megáll a szíved :)Persze a korral járó problémákra is jó,de ez hála istennek nem az én gondom..
Mii azok a kék bogyeszo? Úgy látszik ismered, szeded is, ezért megosztanád velem a tapasztalataidat? Hátha majd nekem is szükségem lesz rá valamikor! Egyelőre csak a koleszterinszintemet kell alacsonyan tartani, másra nincs szükségem, de esetleg majd, és akkor legalább tudnám, hogy mik azok! :-D
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.