Sampipi2

Regisztráció: 2020-05-15 16:10:06

Hozzászólások száma: 3 059

Utolsó hozzászólás: 2022-09-28 13:48


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Delta Szekta" topikban - 2020-07-31 20:20-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Delta Szekta" topik #33053 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Ne haragudj de muszáj volt moderáljalak mert amit művelsz az utóbbi időben az nem elfogadható itt a fórumon.
Te írtad valakinek,hogy nyaralsz,akkor nyaralj,pihenj,és ha lenyugodtál akkor gyere vissza!
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-09-13 12:30-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-07-14 15:37-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Delta Szekta ma, 13:48
Vagy egy ordas nagy atbaszas volt az egesz ,vagy 1-2 év még , vagy pl lock up után …es akkor felül is írtam a márciusi várakozásomat, oktobert írunk lassan . 
Delta Szekta ma, 13:23
Az igazgatóságnak tiplizni  kellenne nem saját részvény ,mert az életbe nem olvadunk ki velük .
70-80 Mrd éves árbevétel kell ide még egy normál 120-150 Ft hoz is ami reális és nem speka lenne. Spekaba szvsz nincs sok a papírokba benne már (komplett BÉT re értem)
Amit Manopi firtatott tegnap és az elmúlt napokba ,azt a téma kört is szvsz érdemes korbe szaladni ,nálam is érthetetlen az a része ,ha meg esetleg megvan a válasz akkor elszomorít engem.
Delta Szekta ma, 09:35
Koszi !!
Vegulis teljesen mindegy miylen a stílus mert így is úgy is bicskanyitogato már ez az egesz ennyi idő után ilyen szinten  akkor is ,ha a stílus szar amit képviselnek meg akkor is ha tok korrektek de altatnak tovább .
Delta Szekta ma, 09:21
Sunyi szartartály.
De meg mindig egyertelmu hogy a delta tulajdonosokat  kell “elővenni “ ,csontost és társait,onnan ered kezdődött minden .
Vidra az csak egy gerinctelen báb .
Egyébként azoktól kérdeznem aki találkozott már ezzel a gárdával,hogy miylen stílust képviselnek ? Bicskanyitogató ?
Delta Szekta kedd, 17:21
30 nap. 
Delta Szekta kedd, 10:53
A cérna az már elszakadt elég  sok mindenkinél szvsz ….
 Ha nekik jó a 38 Ft akkor kár volt tőzsdére jönni. -gazdasági dolgokat ismerve tudnod kell ,hogy a legmegfelelőbb módja a pénzeknek a tőzsde ,vagy ezért vagy azért…🙂
Delta Szekta kedd, 10:31
Nem is azzal van a gond ha valaki átment(lehet ott hamarabb lesz meg a saját bukoja valamennyi visszaszerzése ) és nem is azzal ha ma esünk 5% és nem is azzal ha -30-40% lenne az elmúlt 2 évben  ,hanem azzal hogy 3,5 éve ez a retek csak esik. 
Ami egyértelműen szándékos a cég részéről amit nekünk adtak ez idő alatt!!(nem kell senkinek bemutatni miket tett a cég )
Amióta covid gazdasági és bármilyen jellegű baj van a világba 2,5 éve ,azóta versenyszerűen elsők között van az esesbe ,de felfelé valahogy nem akarja adni magát ,míg minden más minimum egyszer futott . 
(37-11x azt hagyjuk ,mert ott is csak a kiinduló pontra ment vissza,azóta 2,5 éve szinten csak esik )
Delta Szekta kedd, 09:46
Elég szegényes az új bank arculata ,Logó még hiányzik ,egy modern jövőbe mutató zöld logó ,ha már annyira jövő bankját mondjak,meg mondjuk egy zrt beférne meg a buliba Nyrt alá 😂
Gyerekek de ez a barna és kadosa mi a szart keresett itt a jó isten se tudja ,mai napig nem értem,vagy nem akarom érteni.
Delta Szekta kedd, 09:03
Ezek a marketing szakemberek 1 év alatt jól elgondolkodnak hogy mi legyen a név ,itt is a deltaból lett delta technology ,egy év alatt megszülték 😂
Delta Szekta péntek, 16:17
Azt mondta ma Szegeden a Varga ,hogy belefogunk harapni a szarba 💪😂
Azaz bő egy év infláció és recesszió ami most októbertől kezdődik ,ami 23 utolsó negyed évéig tart (okt nov dec)és 24 be várható hogy kezd vissza állni minden .
Véletlen lenne hogy már 19 be a delta címeres legényei 24  es évet lőtték be, es ezzel párhuzamba a lockupot “meghamisították “ ami pont jövő ősszel jár le ?(23 utolsó negyedévében amikor talán megáll az egesz őrület a világba )
Delta Szekta szerda, 15:22
Doc ,mennyit indokol szerinted ez a nettó profit  ,amikor azt mondod ,hogy nem indokolt a 40 Ft?- annak a képletnek tudatában hogy nettó eredmény /részvény szám ,tegyük fel 15x,az nálam 39 Ft durván .(ezt meg együtt számoltunk ha emlékszel ra ) vagy van valami másik manőver is amivel lehet kalkulálni?
Az intézmények meg jobb ha később veszik szvsz , mert amikor azok már veszik ,ott már elvileg nincs sok a papírba felfelé .(tévedés joga fenntartva )
De nekünk ott már adni kellenne ,szval szerintem ne nagyon vegyek itt 😂 de aki okosabb tapasztaltabb  nálam szívesen meghallgatom mit mond erre a két elméletre .
Sztem most van az,hogy hivatalosan tamadhatatlanul a cég az árfolyam egy színten van ,és viheti bárki ezen a szinten ,azaz 39-40 között aminek mindenhogy megágyazott már Szvsz
(Ha emlékszel 37,2 körül mondtam akkoriba )
Delta Szekta 2022. 09. 19. 14:15
Brutal durva lenne ha közgyűlés ig az árfolyam továbbra is itt maradna (képesek ra 😃),oda már tényleg gyomor kell nekik hogy ennyi idő után ilyen árfolyam mellett kiálljanak az emberek ele.
Joker ; az en emlékezetem szerint így nezki a dolog,de aki jobban tudja írja vagy pótolja .
Van 125 az a deltae azon nincs lockup-abból Fercsinek van 50 m opciós játéka .(kvazi a deltae ceget bármelyiket bárki vihetné úgy hogy nincs lock up rajta )
És van a 158 m db lock up 
Abból a felet lehetett már adni ,a másik felet jövő október tol .
A 158 m papírból kb 120 milliónak van hivatalos gazdája amiről mi legalábbis en tudok.30-40 m db papirnak nincs gazdája ,lóg a levegőbe ,azaz van csak nem tudjuk hol.
A lock up ra visszatérve nekem aztán fogalmam sincs hogy azon belül ki adhatja vagy ki nem vagy hogy volt megebeszelve ,de berkinek és doczinak cégen keresztül van a legtöbb papír ha jól emlékszem .
Delta Szekta 2022. 09. 19. 13:28
Egyébként TE  az egyik legrealisabb ember vagy és legrealisabb szemüvegbol nézed az egeszet évek óta ,se fel -se le,mindig a frankó ,remelem találkozunk személyesen is . 
Delta Szekta 2022. 09. 19. 13:19
Igen igazad van,pontosan így történt . Az ember legalábbis en ,realista vagyok a papirral . 
A lehető legrosszabb időszakba voltunk ebbe a papírba . De a cég rendesen rátett pár lapáttal ,ezért ami ésszerű és logikus (és nem is álmodozás )lehetne az sose jött be . 
Arról ne is beszéljünk hogy a lockup papírokat hogy megvaltoztattak.
pár srác akivel  tartom a kapcsolatot privatba ,azoknak is mondtam ,hogy elfogyott az idő  nálam,nincs már hova mire tolni legalábbis nekem ha ez ebben az évben határozottan nem mozdul meg ,komolyabban árfolyamban és cégen belüli történésekbe ,en el is engedem jó esellyel a dolgot. Volt mindig valami kapaszkodó de már csucskos 😃
Egy biztos ,amit a ceg csinál vagy amit szeretne csinálni az egyértelműen a jövő ami már a jelen.
Az hogy nekünk jut belőle vagy nem az egy más kérdés sajnos ,de az amit csinálni akarnak ha ez tényleg úgy marad (nem változtatnak profilt )egyébként teljesen rendben van szvsz,gondolok itt okos város ,ipar stb stb tudod mik azok.
Itt egy a lenyeg jut nekünk is vagy nem röviden tömören 😃
(Nekem határozott iránymutató lesz hogy mi marad a kasszába megint )
Amit pedig lentebb írtam ,az nálam kb az utolsó privát kis várakozásom és kifujt .okt-marc
Delta Szekta 2022. 09. 19. 12:23
Valoszinu igen . Viszont azok a cégek ,legalábbis a fele elég bika cégek világszinten ,és nem hinnem hogy random választottak ki ezeket a cégeket egy iylen beszélgetős műsorra ,sokkal inkább gondolnám azt hogy közös munka már lehet vagy lesz a jövőben velük .
Aruba IBM zebra veeam vmware fortinet ezek brutal jó és nagy cégek ,nézzetek meg melyiknek mi a területe es a delta mit nyert el vagy mivel foglalkozik elmondásuk alapján . Nem rossz ez az összejövetel csak jó lenne pár Ft ot keresni is mostmár nekünk is 😃
Delta Szekta 2022. 09. 19. 12:09
Vegulis csak átcsöveztünk pár napot páran  😂
Doc; megba@na a fene ha esetleg jövő ősztől kezdenek ezt az egeszet csinálni és addig itt lenne az árfolyam! 
legrosszabb forgatókönyv szerintem max az hogy mindent lassan meg csinálnának őszig amíg lekerül a lock up ,de az árfolyam mondjuk egy 100 Ft on lenne tartva addig . 
De sztem sokkal életszerűbb az ,hogy mire lejár a lock up addig minden a dombon legyen.
Bár ésszerű eletszeru dolgokat egy lapon említeni a deltaval meredek  😂
Delta Szekta 2022. 09. 19. 11:54
Teljesen jó brigád cégek vannak felsorolva ,inkább azt mondanám ,hogy  nem 22 en fog megszületni a Jézuska esetleg ha valaki arra várt volna 😃
Ugye azt közöltek ,hogy bumix bux likvid premium .
Na bumix pipa ,jövő marciusba kerülhetnek BUX -ba. A köztes időben (5-6 hónap) premium adott elvileg bármikor,(elmondásuk alapján),likvid papirt is tudnának belőle csinálni márciusig(2X is)emberes forgalommal ,es remélhetőleg keményen magasabbra húzva mint ahogy most vagyunk.
Kvazi mire buxba kerülne marciusba adott lenne bux premium likvid magasabb árfolyam.
Csak rajtuk áll hogy mikor játszák le ezt a forgatókönyvet,most - márciusig,vagy jövő őszig lock up lejárataig.szvsz
Elvileg 24 be már nemzetközi porondon akarnak lenni,ahoz pedig 23 ig itt zárni kell a sorokat szvsz.
Delta Szekta 2022. 09. 19. 11:03
Delta Szekta 2022. 09. 15. 19:13
Pont a napokban akartam egy hasonlót írni Docnak az egyik írására ,de már belefáradtam így el sem kezdtem. Belefaradtam abba hogy pár szarcsimbok jatszik velem velünk pénzemmel pénzünkkel gusztustalan módon 3,5 év után IS. 
Tudod ha ez így lenne ahogy  leírod ,a világ leggusztustalanabb játéka lenne(bár így is azok egytől egyig) ,mert zárás előtt másfél hónappal lehozták a számokat ,ott már az aljának megkellett hogy legyen ! 
Másfél hónapban azaz május közepe -juni vége között semmi “új negatív hatás nem volt “,minden már porondon volt hónapok óta a nagy világba  . 
Ha ez mégis másképp lenne ,akkor az egy altató szöveg lenne most ,és akkor is az volt ,miközben termel a cég pozitív irányba  ,de  kipapirozzak a profitot azokra hagyatkozva amiket felsoroltál. Siman benne van sajnos . 
Tudod ;”nem érdekünk az árfolyam “ hat mi az any@tok pics@j@ az érdeketek akkor ? A lopás ?😂😂
kiderül hamarosan .
Delta Szekta 2022. 09. 14. 06:42
Van ott felsorolva 5-6 kiváló amerikai cég ,de lehet hogy ez csak annyi, hogy velük együtt tartanak valami előadást,pl szept 20-21 Siófokon az ivsz bulin. 
Más téma 
A jó madarakat lehet azért küldték diplomáciai továbbképzésre mert eközben a digital V4 is elindult ami már más szakkör .(csak vélemény )

friss hírek További hírek