Ezek már csak zsebpénzek, amikkel tartják még ezt a szintet is. 2-3 millió alatt nem érdemes belekezdeni sem, de annál többet pedig itt eladni magasabb árfolyamon nagyon nehéz. Az OTP-nél 10-20 millióval már 2-3 %-nál is - napon belül - lehet annyit keresni, mint itt pár-millióval egy hét alatt.
Következő körre felkészülni! Vagy inkább kezdjük el felbeszélni? A szektások szerint mi beszéljük le az árfolyamot. Talán, ha felbeszélnénk, hallgatna ránk a részvény is. Igazán rendesek, de talán egy kicsit túldimenzionálják a hozzászólásaink jelentőségét. :)
A tiéd. :) A kisbolygó szerint személyeskedtem, ezért tiltott ki a szektások közül, amit valahogy nem sajnálok, pedig csak válaszoltam egy személyeskedő hozzászólásra. De én nagyon toleráns vagyok a te libertarizmusoddal szemben.
Ez már csak szánalmas magyarázkodás, mivel a "neked rendeltem" objektív feltételei nem állnak fenn - név, cím, stb. - ezért még magyarázkodásnak is gyenge a duma! :-D
Szerintem a készlettár hatalmas lehet. :) De megvárom most az alját, és a következő körre én is javasolnék olyan húzóneveket bedobni blöffként; amelyek az árfolyamot is felhúzzák. :)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.