Klassz vagy Reggel jó volt kidobni majd 40 körül vissza nézek Bár ha jósda mást mond jövő héten akkor előbb Sok beragadt újra már ez is lejjebb I csúcs ebből lesz 50 alatti alj
Grat Odaát nem tudok írni de szerintem USA jobbakat hozna mint ez de legyen szerencséd! Azért 80 körül vagy ha azt hamar nagy pénzzel ütné át kb 101 új csúcson én dobom ami van
Biztos igazad van 😃 Tisztán látszik hogy nincs benne forgalom és 50 alá fog menni a héten 😃😃 De nekem ez tetszik, bő másfél milla virtuális nyerő a héten eddig. És még messze nincs vége az emelkedésnek 👍
Aranyos vagy kalapácsos ember 😂 Elvitte már neked is az eszedet a Delta bukód.... Ezek szerint Te is szaros gatyában ücsörögsz, csak nem érzed, hogy büdös vagy.... De azért értem a viccedet 😅
Kopjál már le rólam KF... és tud már, hogy hol a helyed..... Csak saját magadnak köszönhetsz mindent és a népszerűségedet, minden nap dolgozol érte, hogy a fórum egyik legalja legyél... Számomra az a meglepő, hogy ezen Te megsértődsz.....És ha már ennyire érdekel, csak azért írtam rólad, mivel volt egy másik szerencsétlen öregasszony stílusú hasonló gondolatokkal, de ő már tiltva lett, mivel nem értette meg a többség kérését, ahogy Te se látsz, se halasz... Inkább magadba kéne nézned és a segítő szándékot el kéne fogadni és esetleg néha elgondolkodni, hogy nem biztos, hogy jó irányt képviselsz, ha már többen szépen megkértek rá..... Soha többet ne szólíts meg ne írj nekem, inkább hajrázva húzzál el a jó..... ui. Az Appot sajnálhatod....
A hetet még szerintem megvárom vele, mivel a mai forgalom, nekem bizakodásra ad okot (forgalom és árfolyam növekedés egyszerre). Bár pár perce még arra is gondoltam, hogy beöntöm a mai vételemet és tovább állok és nyugodtabb vizekre evezek.....
Már meg itt is gyalázkodsz? Hét végén gondolkodtam rajta hogy beleveszek az app-ba, de előtte megnézem milyen a hangulat a nagy esés után Erre mit látok, az app topikban kelti a rossz híremet, ott ahova néha benézek, de még soha be sem írtam. Hol, melyik topikba írkálsz még rólam? Még sose kértem hogy tiltsanak ki, de ezentúl azon leszek Ki vagy te, hogy ilyen jelzőket le mersz írni bárkiről is? Ja, az öregasszonnyal, vén banyával szemben erősnek érzed magad, de remélem visszakapod az élettől, amiket osztogatsz. (Főleg onnan ahonnan a legjobban fog fájni)
"Pár napra vettem pár Deltát 54-en.... de majd meg se szólak és most még a KF hajrás öregasszony se fog felhúzni és kitiltatni 😅" A másik fórumból töröltette a szerencsétlen..... 😂
jól tartja magát a lufi 50 fölött , igaz mai is piros betlire néz ki záróra , ha az 50 megüti valószinüleg erösebb zakó lehetséges 35 ig. Nincs forgalom
Marhaságokat írsz!Tevékenység nélküli cég?Nyári érdektelenség?Nézd már meg,hogy mit csinált a rv tavaly nyáron!2023-as nyár megvan?(Delta,App,Opus stb)..Az egy dolog,hogy olcsóbban akartok venni,de ez így nagyon komolytalan a részetekről.
Márpedig ennél a full speka papírnál bármi megtörténhet. Azért sokan nem gondoltuk év elején hogy 60 ft is elesik ,lassan az 50 is! Akár újra lemehet a nyári érdektelenségben megint 31-ig, hisz ez egy tevékenység nélküli, jelenleg 20-22 ft reális értékű papír!! Azért szerintem addig nem megy le, 40 körül újra megjelennek a spekák és 55-60-ig felrántják👍 Hígítani kellene 50 alatt ,de nem igazán merek már! Itt tényleg örökké tart a séta, viszont mosolyt felváltja hosszú ideje a sírás inkább!!
Ha esetleg akadályozva lennél vagy elutaznál szólj nyugodtan, nagyon szívesen helyettesítelek ebben a rendkívül fontos feladatodban! Nyugi, fejből tudom mit kell írni: "ma nincs forgalom a lufinál, betli lehet, megy le 50 alá az árfolyam." Semmi gond, szívesen!
hét eleje van , ilyenkor tartja az árfolymát a lufi , holnapra betli lehet 50 alá , csütörtööktöl hétföig jó napok várnak a lufira , stabil lesz az árfolyam . Erösen túlértékelt a lufi , korrkció jöhet . Igen
Nézd meg te hányszor írod le nap mint nap hogy szar a cég/ cégvezetés és nézd meg ő mennyiszer ír! Itt nem védeni akarom Mano- T mert kb semmi nem látszik abból amit Ő vár, de amit te csinálsz az állandó siránkozásoddal az sokkal idegeseítőbb. Már régen kiszálhattál volna , a veszteségedet is vissza tudtad volna keresni máshol. Mint már mondtam csak magadat mérgezed. U.i. a hajrázás engem is idegeseít! Szebb napokat!
Igaz, jobb azt olvasni 90- es árfolyamtól , hogy mennyire jó lesz október -ig . Miközben folyamatosan csökken az árfolyam :( vagy legyen inkább hajrá delta ! Szép estét
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.