Egyébként pedig nyugodtan levezethetitek itt is a frusztráltságotokat, ha az segít elviselni a csodavárásotok meghiúsulását. Mi lenne, ha nem elefánt módjára viselkednétek és tanulnátok? Még a hétvégi csirkeszárnyra is lenne/maradna pénzetek! :-D
Szóval kezdjelek el polírozni? :-D Tudod, vannak fent többen, akik tudják ki vagyok, és ezennel felhatalmazom; sőt megkérem őket, hogy írják meg nyugodtan, ha valami nem felel meg a valóságnak, amiket a korábbi hozzászólásaimban írtam. Persze lehet, hogy ez frusztrál benneteket, de attól nekem még semmilyen problémám nem lesz. Hogy öreg? Az egy mentális állapot. :) Jöttök velem napi 5 km-t futni? :) Rather, deal with yourself, do not experience your frustration here! :-D
Hawaii, napszemüveg, pálmafák. Ja, nem, Hawaii helyett jó Torremolinos és Marbella is. De túl nyugodt, kell egy kis adrenalin. Abban, hogy az ember el-eljárogat egy-egy tárgyalásra, megszerkeszt néhány okiratot, stb. - nincs semmi kreatív fantázia. Aztán meg itt ez a pandémia is. Szürkék, mit a scuderiában a lovak. Persze, a Delta is kiszámítható. :-D
Mi van? Majd akkor szóljatok, ha nem jön be az, amit írtam. A szektás frusztrációt ne itt akarjátok levezetni, főként ne nálam/rajtam, mert arra nem ugrom úgy, ahogyan várnátok. Nálatok nagyobb "halaknak" már megakadtam a torkán. Sőt, élvezem. :) Ennél kisebb, "személyeskedésnek" minősített reakcióért a törpebolygó kitiltott onnan, amiért nem hullatok könnyeket. Sőt! Egyébként itt nem lehet egy-két milliónál többel játszani, majdnem olyan, mint a Nutex és társai. Felhúzzák, lenyomják, közben van 10-15 %. Tuti speka! Az OTP-ben és a Richterben legalább nem kell fillérezni, és az Opus - 164-en vásárolva - ami majd egy-két év múlva hozza meg a gyümölcsét. Azért arra vigyázzatok, hogy a hétvégi bevásárlásra szánt összeget hova teszitek! :) Egyébként a scuderiából szoktak így kinyeríteni. :) Ja, nem az autók, hanem a pacik. :)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.