Úgy számolom, hogy már kifutottak a 90 környékén vásárolt pakkok, ami úgy 200-250 milliós nagyságrendű volt. Még tartja a 100-at, esetleg 101-102-ig még akár fel is mehet, de jön a vissza és a következő kör. Ez természetesen sem nem fundamentális, sem nem technikai elemzés, hanem empirikus következtetés. :)
Nekem nem. Én nem utólag sajnálkozom, hogy miért vagy miért nem. 9-10 % szokott lenni az, aminél már eladok. Korábban is így tettem mindig, és az már 250-300 ezer forint árfolyamnyereség. Itt nem nagyon érdemes többel kereskedni. Ekkora nyereség nekem bőven elég. Szegény anyósom szokta tudni mindig utólag, hogy mit kellett volna tenni. :)
Ha jól számoltam, akkor ebben az évben ez volt a 4. vagy 5. kör. Én - javaslatodnak megfelelően :) - ahogyan írtam már korábban, 98-on kiszálltam. És várom a következő kört.
A Dióslakyék által a Delta ellen indított per szerintem is hülyeség volt, mert már több, hasonló esetben elutasították a keresetüket, de ilyenkor a cégbíróság az alábbiak szerint köteles eljárni:2006.
évi V. törvény a cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a
végelszámolásról
26. § (1) A
cégjegyzékben valamennyi cég esetében fel kell tüntetni a következő, a
közhiteles nyilvántartás, illetve a hitelezők védelme szempontjából jelentős
adatokat is:
h) a cégformákra irányadó
törvényekben szabályozott, a cég által hozott határozatok bírósági
felülvizsgálata iránti perindítást és a per befejezését ......
Szerinted ez nem lutri? Ja, nem, itt egy kicsit könnyebben kiszámítható egy-egy kör. Igazgatósági tagok mennek, jönnek, és a le-fel-körök is ciklikusan ugyanúgy mennek és jönnek, csak azok alja és teteje kiszámíthatatlan. Sperkára azonban jó! Melyik pappeerban lehet pár nap alatt tuti 8-10 %-os árfolyam-nyereséget realizálni? :)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.